La Ventana Vall d'AlbaidaLa Ventana Vall d'Albaida
Gente | Ocio y cultura

Nacho Corbalan, professor del Col·legi La Concepción, Premi Magistral 2024

La UPV li ha entregat el premi després de les recomanacions fetes per anteriors alumnes d'ell.

Entrevista a Nacho Corbalán. Premi Magistral 2024 de la UPV.

Entrevista a Nacho Corbalán. Premi Magistral 2024 de la UPV.

09:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716215908955/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

Nacho Corbalan, professor del Col·legi La Concepción d'Ontinyent ha rebut un premi Magistral 2024. La Universitat Politècnica de València reconeix d'esta manera el treball que fan els professors d'ESO a partir d'una enquesta realitzada entre l'alumnat de primer curs. Els alumnes recomanen a un mestre o mestra de la seua etapa de secundària qui els ha deixat una molt bona empremta. És el que ha ocorregut amb el professor de Física i Química dels franciscans d'Ontinyent, alguns dels que van ser alumnes de Nacho han volgut reconèixer la seua valia. Esta és la setena edició d'esta iniciativa que va presidir el rector de la Universitat Politècnica de València qui va entregar el diploma a cadascun dels professors excepcionals.

Corbalan ha valorat esta iniciativa i ha agraït als seus alumnes les boniques paraules que han dit d'ell, ho ha fet a esta emissora. Escolta l'entrevista clicant al reproductor de la fotografia.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00