Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
RECONEIXEMENTS

Jordi Raül Verdú: "Rebre premis sempre és un plaer però més si són en ta casa o en llocs on protegeixen les tradicions més ancestrals"

L'escriptor i narrador alcoià ha portat a l'estudi de Radio Alcoy els dos guardons que ha rebut recentment, una figura d'Antoni Miró pel premi d'Amics de Joan Valls i el Valeri Serra i Boldú que va obtindre a Bellpuig, Lleida pel seu llibre 'Rondalles i succeïts rescatats de l'oblit'

Jordi Raül Verdú, amb els dos trofeus dels reconeixements que ha guanyat recentment a Alcoi i Lleida

Jordi Raül Verdú parla sobre els dos premis que ha obtés recentment (13/05/2024)

16:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715608687284/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'escriptor i narrador alcoià Jordi Raül Verdú està d'enhorabona. En poc temps ha rebut dos premis molt importants. El primer d'ells va ser a casa, a la nostra ciutat, amb l'Associació d'Amics de Joan Valls que li va atorgar el prestigiós guardó individual que anualment entrega aquesta entitat, una figura elaborada per Antoni Miró. Després a la localitat catalana de Bellpuig, Lleida, l'obra escrita per Jordi Raül Verdú que porta per títul 'Rondalles i succeïts rescatats de l'oblit' va ser la guanyadora de la 40 edició del certamen Valeri Serra i Boldú. Verdú ens parla d'aquests reconeixements i dels seus projectes en una entrevista al programa Hoy por Hoy Alcoy que es pot escoltar en l'àudio adjunt.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00