Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
TRAGALUZ

Gloria Segura Jordà: "El fons del cartell de la Mostra de Teatre d'Alcoi és daurat perquè la cultura és or"

L'artista alcoiana és l'autora de l'obra que anuncia la XXXIII Mostra de Teatre d'Alcoi i, en 'Tragaluz', ha explicat el procés de creació i com està vivint l'experiència des que va rebre l'encàrrec

Tragaluz-Entrevista a Gloria Segura Jordà, autora del cartell de la Mostra de Teatre 2024

Tragaluz-Entrevista a Gloria Segura Jordà, autora del cartell de la Mostra de Teatre 2024

15:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715345619002/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Gloria Segura Jordà és l'autora del cartell de la Mostra de Teatre de 2024 i en Tragaluz ha compartir amb els oients de Ràdio Alcoi com va ser el procés de creació i el resultat final. En l'entrevista, l'artista alcoiana ha expressat que per a d'ella va ser una sorpresa rebre l'encàrrec per part de l'organització però, des d'eixe moment, va començar a pensar per saber qué plasmava en la crida a la Fira de les Arts Escèniques de la Comunitat Valenciana.

Durant l'entrevista, l'artista ha comentat que el cartell fa referència al teatre clàssic i també ha pintat un pati de butaques perquè considera que el públic, en molt poques ocasions, no està reflexat en estes obres i ella ha volgut donar-li eixa rellevància. Com, també, ha destacat perquè ha triat un color en la base de l'obra. "El fons del cartell és daurat perquè la cultura és or", ha dit. Segura està molt contenta en com ha quedat el cartell i agraeix a Cultura que hagen pensat en ella per a anunciar l'esdeveniment que serà protagonista del 21 al 25 d'octubre.

En esta entrevista en el suplement cultural de Ràdio Alcoi també li hem preguntat pel projecte Sentinelles on dona visibilitat a 20 dones contemporànies i pioneres d'Alcoi. Ha pintat els seus retrats, a partir d'unes fotografies que ha fet, i que quedaran exposats a partir de la propera setmana, i durant un any, als carrers de la ciutat. Segura, en la conversa, dona més detalls sobre aquesta iniciativa de la que es pot conèixer un tast a través d'un vídeo que ha realitzat Andrea Blanes de Frutos. Li agraeix el treball així com la col·laboració de Ramón Climent Vaello pel text de Pilar García, a Toni Miranda per les fotografies de les germanes Erum i a Gilberto Dobón pel text de Neus Ferri. Entra al podcast i gaudeix de l'art de Gloria.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00