Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
EDUCACIÓ I CULTURA

Tono Belda: "En aquest mes de maig la Universitat d'Alacant en el seu campus d'Alcoi aposta per la visió de pel·lícules en versió original"

El coordinador cultural fa un repàs de les activitats previstes com la presentació d'un llibre dimecres 8 per la vesprada tot en la seu de la Fundació Mutua Levante, al temps que anuncia la celebració del clàssic curs de cultiu de bolets per al 31 de maig i 1 de juny

Tono Belda, coordinador cultural de la Universitat d'Alacant en l'estudi central de Radio Alcoy en una imatge d'arxiu

Tono Belda: "Tenim les pel·lícules en versió original com a protagonistes d'aquest mes" (08/05/2024)

05:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715164035530/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant ha preparat una sèrie d'acte per aquest mes de maig on el cinema en versió original té un gran protagonisme com ens ha explicat el coordinador cultural i professor, Tono Belda. Tres son els films en francés, italià i alemà, que es poden veure aquest mes en col·aboració amb l'Escola Oficial d'Idiomes en la seu de la Fundació Mutua Levante.

També aquest dimecres 8 de maig tindrà lloc la presentació també en la seu de la Fundació Mutua Levante a partir de les 19 hores del llibre 'Solidaritat en temps de guerra. Hospital militar internacional Ontinyent (1937-1939) de Joan Josep Torró Martínez amb la participació de l'historiador alcoià Àngel Beneyto i la projecció del documental 'Las mamàs belgues'.

Per últim, anuncia per al 31 de maig i el dia 1 de juny la celebració del clàssic i esperat curs de cultiu de bolets, mentre que espera que per al curs pròxim ja tots els alumnes del campus d'Alcoi de la UA ja estiguen donant les seues classes a l'edifici Cervantes Jove.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00