Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ESDEVENIMENT

Tibi acull l'entrega dels Premis Sambori com a preàmbul de la Trobada

L'acte es va celebrar al parc de l'Era del Teular d'aquesta localitat i en el mateix es van aplegar prop de tres-centes persones, entre guanyadors de les diferents categories i familiars

Imatge de l'entrega dels Premis Sambori a Tibi / Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i El Comtat

Tibi va acollir el lliurament dels XXV Premis Sambori de narrativa en valencià. Un certamen on van participar més de 3500 alumnes, de 36 centres educatius de les comarques de l'Alcoià i el Comtat. Els guanyadors passaran a la fase final, juntament als guanyadors de la resta de comarques valencianes. Dir que en total han participat vora 30.000 alumnes.

Els Premis Sambori tenen una modalitat per a tots els nivells educatius, des d'infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Adults o Educació Infantil. A l'acte, celebrat al parc de l'Era del Teular de Tibi, es van aplegar prop de tres-centes persones, entre guanyadors i familiars.

Des de la Coordinadora pel Valencià, Francesc Gisbert va destacar, en representació dels 30 membres del jurat, format per docents, bibliotecaris, i escriptors, la bona qualitat dels originals. Gisbert va encoratjar tots els participants a continuar escrivint en valencià. El lliurament del Premi Sambori precedeix la Trobada d'Escoles Valencianes que enguany, serà a la mateixa població de Tibi el proper dissabte 25 de maig.

Podeu consultar el palmarés de guardonats en aquesta direcció: www.alcoiacomtatpelvalencia.org

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00