Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
TRAGALUZ

Elisa Guillem, regidora de Cultura: “Vos convide a acudir a la MADA perquè estic convençuda que vos sorprendrà el talent que tenim a Alcoi”

Més de 20 artistes participen aquest dissabte en la Mostra d’Art i Disseny d’Alcoi que estarà oberta d’11:30 a 18:30 hores en la plaça de Ferrándiz i Carbonell

Tragaluz-Entrevista a Elisa Guillem, regidora de Cultura, sobre la MADA

Tragaluz-Entrevista a Elisa Guillem, regidora de Cultura, sobre la MADA

20:53

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1714741391342/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi acull la segona edició de la Mostra d’Art i Disseny d’Alcoi aquest dissabte 4 de maig a la plaça de Ferrándiz i Carbonell. Més de 20 artistes, des de les 11:30 fins a les 18:30 hores, mostraran les seues creacions en pintura, ceràmica, tèxtil o il·lustració per al públic. Hi haurà productes “per a totes les butxaques”, com ha explicat Elisa Guillem, i poden ser regals únics a celebracions com el Dia de la Mare, comunions o per al que es considere.

La regidora de Cultura ha estat en Tragaluz per parlar d’aquesta iniciativa que busca donar a conèixer el treball dels artistes locals i de la comarca. En l’entrevista, presenta als professionals que estaran als expositors d’aquesta cèntrica plaça i l’actuació de Zona Malva, a les 17 hores. Una bona proposta cultural a la que convida a assistir “perquè estic convençuda que vos sorprendrà el talent que tenim a Alcoi”.

A Guillem també li hem preguntat pel cartell que anuncia la XXXIII Mostra de Teatre d’Alcoi, que és obra de Gloria Segura i Jordà –i que va ser presentat fa uns dies- i per la tornada del Festival Barnasants a Alcoi amb el concert de Maria del Mar Bonet el 10 de maig al Teatre Calderón. Tot, ho conta a l’entrevista en Tragaluz, que pots tornar a escoltar ací.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00