Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Sociedad

Ontinyent reuneix 27 empreses amb prop de 600 aspirants a llocs de treball amb el seu Fòrum d'Ocupació

70 llocs de feina, conferències, tallers i taules redones per a cercar o millorar l'ocupació.

Ontinyent reunia aquest dimecres en la Sala Gomis a prop de 600 persones aspirants a un total de 70 llocs de treball oferits per 27 empreses amb el Fòrum d’Ocupació “Labora en Ruta”. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Generalitat Valenciana a través de Labora, en col·laboració amb ACTAIO, l’acord territorial Ontinyent-Ibi-Alcoi, dins el qual es troba com a una de les entitats impulsores l’Ajuntament d’Ontinyent.

La jornada començava amb un acte d’inauguració i benvinguda institucional a càrrec de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; l’alcalde d’Ibi en representació d’ACTAIO, Sergio Carrasco; i la directora general del Labora, María Luisa Mezquita, qui coincidien a destacar la iniciativa com “un espai on s’aposta per generar noves oportunitats i per la formació, un pas més enllà dins d’un treball que va fent-se als últims anys per crear sinergies entre les empreses que creen els llocs de treball i les oportunitats que generen entitats com Labora i Actaio per fomentar l’ocupació”.

A les xerrades i tallers pràctics plantejats per ajudar als i les participants a millorar la seua recerca d'ocupació es tractaven temes com la preparació d’una entrevista de treball; les ferramentes per a augmentar les probabilitats d'èxit; l'autoconeixement per a descobrir el potencial personal o tècniques per millorar la motivació, diferenciació per a la recerca de treball i actitud. A més de les entrevistes de treball, la jornada comptava amb un total de 10 activitats paral·leles que incloïen 4 conferències, 4 tallers i 2 taules redones, que es podien seguir en directe i que poden ser visualitzades al canal Youtube de Labora.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00