Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad

El Muboma celebra aquest diumenge un taller per pintar socarrats i una jornada de portes obertes

L’activitat serà a les 11:30 i 12:30 hores i els xiquets i xiquetes descobriran com el foc s’utilitzava per crear obres d’art sobre la ceràmica

El Muboma organitza un taller per al 28 d'abril

El Muboma organitza un taller per al 28 d'abril

09:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713877572848/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

El Museu del Consorci Provincial de Bombers (Muboma) a Alcoi ha organitzat per aquest diumenge, 28 d’abril, una jornada de portes obertes i un taller per pintar socarrats. Xiquetes i xiquets podran participar en aquesta activitat, prevista en dos sessions –a les 11:30 i 12:30-, mentre aprendran com s’utilitzava el foc per crear obres d’art sobre la ceràmica.

Elena Méndez, coordinadora del Muboma, en Hoy por hoy Alcoy, ha explicat l’objectiu d’aquest taller adreçat als menuts. És una activitat gratuïta però, amb motiu d’organitzar la logística, des del museu indiquen que cal inscriure’s enviant un correu a visitas@muboma.com o cridant per telèfon al 965 544 418.

Aquest último diumenge d’abril, així mateix, es podrá visitar lliurement el Muboma, sense pagar entrada, des de les 11 fins a les 14 hores.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00