Sociedad

7 empreses de 4 províncies opten a reurbanitzar l’entorn dels habitatges del grup Ramón-Llín d'Ontinyent amb fons obtinguts de la Diputació i l’IVACE

El regidor de Territori destaca l’impacte de l’actuació, que compta amb un pressupost base de licitació de 878.000 euros, “per revitalitzar la zona donant protagonisme a les persones”

Un total de 7 empreses de València, Alacant, Castelló i Madrid opten a executar les obres de reurbanització de l’entorn dels habitatges del grup Ramón-Llín, que trau a concurs l’Ajuntament d’Ontinyent amb un pressupost base de licitació de 877.764 euros (IVA inclòs), i finançament extern aconseguit de la Diputació de València i l’IVACE. En concret, 244.218 euros els aporta l’IVACE dins la línia cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, i 633.547 euros per la Diputació, amb una subvenció aprovada per la Junta de Govern de la institució provincial dins del paquet d'1,7 milions aprovats la setmana passada per a Ontinyent.

El regidor de Territori, Óscar Borrell, destacava l’impacte de l’actuació per revitalitzar la zona, “amb un projecte de reurbanització global, que recuperarà espais per a les persones vianants i vehicles no motoritzats, millorant la seua comoditat i seguretat viària, i acostant-nos a un model de ciutat europea moderna que dona protagonisme a les persones”. En concret, les empreses que opten al concurs públic, que compta són Canalizaciones y Derribos Safor, SL (Gandia); Pavasal Empresa Constructora, SAU (Valencia); Licuas, SA (Madrid); Intagua Obras Públicas, SL (Villena); Guerola Transer, SLU (Ontinyent); Construcciones Francés, SA (Ontinyent) i Becsa, SA (Grao de Castelló).

Borrell incidia en “la bona notícia que suposa haver aconseguit que esta obra s’execute íntegrament amb fons externs, en aquest cas amb una ajuda de l’IVACE aconseguida en concurrència competitiva, i amb altra de la Diputació dins del pacte de Govern pel qual comptarem amb 15 milions d’euros en inversions per a Ontinyent i la Vall d'Albaida”. En l’entorn de la zona del grup Ramón-Llín es troben diversos edificis i dependències municipals amb seus com les del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent; la UNED; l’Associació de Jubilats i Pensionistes; el Centre Ocupacional José Antonio Bodoque o el Centre d’Iniciativa Cultural de Sant Rafel, que es veuran beneficiats d’esta actuació que ampliarà les voreres i espais per a vianants, a més de renovar els elements de jardineria i les xarxes de llum i aigua.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00