Opinión
La Columna

Nova Festa

Ferran Cano, periodista d'À Punt

La Columna Ferran Cano (2024/04/19) "Nova Festa"

La Columna Ferran Cano (2024/04/19) "Nova Festa"

01:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713505819401/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoy

Per fi ha arribat el dia, hui tot comença de nou. Es pot sentir l'estrés de l'última hora després de dies en què hem sentit reiteradament allò de "Ho tens tot preparat?". Calces, bosses, faixes, turbants, pólvora arreplegada i uns peus resignats per a patir 72 hores de plantó, són les últimes repuntades d'una nova festa a punt de baixar com porta fent-ho des de tants segles.

Els nostres carrers tornen a pintar-se dels colors que uniformen les tropes de creu i mitja lluna desfilant al ritme de desenes de bandes. Hui és el seu dia, el de les notes que emanen del metall i percussió, tocades per milers de músics vinguts de molts racons de la Comunitat Valenciana per tal d'acompanyar i compartir un bon cabàs de marxes i pasdobles. Els seus ritmes mereixen sempre l'agraïment perquè emocionen i són la BSO imprescindible i inseparable, imagineu-vos en una entrada en silenci, simplement no seria. El meravellós soroll de l'espectacle de 15.000 persones desfilant serà demà i als que esteu lluny als que vos heu quedat sense cadira, vos convide a viure-ho en directe des de les 10:30 del matí en la tele d'À Punt en un programa de huit hores en directe per a no perdre's detall de les entrades. Tenim un dron, 9 càmeres operades, 2 càmeres 360 graus, els reporters més festers i moltes de ganes de viure-ho al vostre costat. Sort als càrrecs i per a tots força i alegria que ja comença la trilogia!

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora

l

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00