Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Sociedad

Intens treball del departament de Serveis Municipals per millorar les deficiències als carrers d'Ontinyent.

Des de la regidoria es convida la ciutadania a comunicar qualsevol deficiència que trobe.

Ontinyent

Dins del Pla d’Eficiència Urbana, la regidoria de Serveis Municipals ha fet aquesta setmana diferents treballs de millora als carrers d'Ontinyent:

Al barri de Sant Josep s'han escomès obres de reparació del clavegueram al Carrer Salvador Tormo així com la reparació del paviment en diferents carrers del barri i l'actuació per evitar relliscades al carrer Martínez Valls i avinguda de Daniel Gil.

Al barri de Sant Rafael també s'han fet treballs a la xarxa de sanejament i pluvials als carrers Rondalla de Rondalles i l'avinguda d'Almansa. Així mateix, s'han començat en la reparació del paviment en diferents parts del barri com al carrer l’Olleria.

Al Poble Nou i Vila s'ha procedit a l'actuació sobre elements que havien sofrit d'accident com al Pont Vell i també millores en el paviment de la plaça de Baix.

També al disseminat s'han reparat fuites a la rodalia del poliesportiu i millores de pintura al Cementeri Municipal. Així mateix, continua realitzant-se manteniment en bancs i elements de la via pública com papereres i bol·lards.

El regidor de l’àrea, Jordi Vallés convidava la ciutadania ontinyentina a participar en este procés si troba qualsevol deficiència als carrers de la ciutat.

Jordi Vallés explica el Pla d'Eficiencia que està realitzant-se

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713539167495/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00