Opinión
La Columna

La culpa és de l'agricultor

Rubén Cervera, periodista

La Columna (18/04/2024) "La culpa és de l'agricultor""

La Columna (18/04/2024) "La culpa és de l'agricultor""

01:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713419517521/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoy

Encara no ha arribat l'estiu i estem tenint ja grans incendis, esta setmana el de Tàrbena, alguns d'ells sense saber com s'ha produït i altres assenyalant als agricultors i a la crema de les restes de poda. Açò ha portat a suspendre la crema de restes agrícoles fins al 15 d'octubre. Estic cansat d'escoltar i llegir articles en els quals quasi es titlla de criminal a l'agricultor, que si el foc no és l'alternativa, que si deteriora el sòl, que si l'agricultura ha d'encaminar-se a una agricultura conservació i que cuide el medi ambient ... Una retaila de desgavells ... Encara no s'ha inventat un sistema eficaç per a la retirada massiva de restes agrícoles i no crec que s'invente, perquè al final l'agricultura en el que menys interés als que ens governen, solen tindre altres interessos, alguns d'ells els veiem cada dia en els informatius quan es passegen per diferents jutjats. Els agricultors fa temps que intenten reivindicar el seu treball. Si els férem cas i el camp estiguera treballat, cultivat, net ... No tindríem tant de problema.
Però hui en este espai no volia queixar-me, només volia desitjar-los a tots unes bones festes i que les gaudim al màxim. Però, sempre amb cap i respectant als altres.
El que he dit: bones festes a tots, festers o no.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00