Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
LA FESTA DEL LLIBRE

Deu llibreries d'Alcoi vos esperen el 23 d'abril per a celebrar el Dia del Llibre

El proper dimarts oferiran un 10% de descompte en cada compra, entregaran roses i estaran autores i autors alcoians signant exemplars

Alcoi celebrará el 23 d'abril el Dia del Llibre

Alcoi celebrará el 23 d'abril el Dia del Llibre

15:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713361464124/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Alcoi celebrarà el proper 23 d'abril el Dia del Llibre. En aquest 2024 la festa arribarà en el seu dia, Sant Jordi, i en ella participaran deu llibreries de la ciutat. De matí i de vesprada podran anar a Bretón, Cosmos, Detroit, Llorens, Natura, Pascual, Plantallibres, Quaderns, Santonja i Tinta i comprar llibres.

En representació del col·lectiu de llibreters, en Hoy por hoy Alcoy, hem rebut a Desiree Doménech, de Plantallibres; José Ernesto Nadal, de Llorens; Eva Girón, de Natura i Pau Grau, de Detroit, i ens han contat que eixa jornada, per cada compra, hi haurà un descompte d'un 10% i rebran d'obsequi el llibre Elias Seguí. Passió i art. I hi haurà més perquè, per iniciativa de la Comissió de Lletres i Literatura del Consell de Cultura, s'entregaran roses -fins esgotar les existències- i 14 autores i autores alcoians signaran exemplars en cinc llibreries i en horari d'11:30 a 13:30 hores, de 17 a 19 horas i de 19 a 20:30 hores.

Segons la programació prevista, en Detroit (c/ Oliver 5) estaran pel matí Emili Agulló, Javier Llopis i Manolo Antolí; per la vesprada, Josep Cortés i Juan Javier Gisbert. En Llorens (C/ Sant Llorenç, 1) firmaran exemplars dels seus llibres Ricardo Canalejas (en horari de matí) i Ismael Mayor i Natalia Gisbert, per la vesprada. En Plantallibres (C/ Sabadell, 24) estarán Dani Ortiz (de matí) i Laura Tárraga (de vesprada). En Cosmos (C/ Músic Josep Carbonell, 1) estará Llúcia Martín (pel matí) i Carlos Gran i Jordi Moreno (per la vesprada) i en Natura (Alameda Camilo Sesto, 11) estaran els escriptors Josep Cortés (pel matí) i Dani Ortiz i Pedro Juan Parra (per la vesprada).

El 23 d'abril, rere les Festes de Moros i Cristians, és un bon pla per anar a adquirir les novel·les, còmics, contes, etc., que ens transportaran a moltes històries gràcies a l'amplia oferta de títols que encontrarem a les deu llibreries que participen en aquesta festa del llibre.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00