Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
FESTES MOROS I CRISTIANS 2024

Àlex Cerradelo: "Als alcoians i visitants, que gaudisquen de l'oferta d'oci i gastronòmica que hem preparat"

El regidor del Comerç, Consum i Igualtat explica qué podrem assaborir en 'Tapa i Festa' a la Glorieta, comprar en les "paradetes" o la campanya informativa dels punts violeta

Entrevista a Àlex Cerradelo, regidor de Consum, Comerç i Igualtat.

Entrevista a Àlex Cerradelo, regidor de Consum, Comerç i Igualtat.

14:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713271905953/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Alcoi ja va camí dels dies grans de les Festes de Moros i Cristians. Seran quatre jornades, des del 19 fins al 22 d'abril on, a banda dels actes marcats pels ritmes del pas de los hosts de la mitja lluna i el bàndol de la creu, també hi haurà activitat adreçada a festers, públic i visitants.

Àlex Cerradelo, vicealcalde i regidor de Comerç, Consum, Polítiques LGTBI+ i Igualtat, ha estat en Hoy por hoy Alcoy, presentant les diferents propostes que han organitzat. Una d'elles, serà al carrer Alzamora. Des del centre comercial fins al pont de Cervantes s'instal·laran 91 expositores -són les conegudes paradetes- que vendran productes d'artesania, joguets o roba a més d'expositors de menjars.

En La Glorieta, des d'aquest dijous a les 18 hores (moment de la inaguració) fins al dilluns 22 d'abril estarà actiu Tapa i Festa on s'oferiran propostes gastronòmiques a més hi haurà música. En l'entrevista, Cerradelo especifica qué podrem assaborir en este gran aparador situat en aquest jardí municipal. Així com els llocs de menjar que estaran situats els dies de festes en la plaça d'Emili Sala.

Per últim, el regidor d'Igualtat ha explicat que entre el 19 i el 22 d'abril hi haura punts violetes per informar, entre d'altres, sobre com actuar davant de possibles agressions sexistes.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00