Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ENTREVISTA

Jordi Pla: "Treballarem per millorar el transport públic en autobús amb destí a València i, per suposat, entre Alcoi, Cocentaina i Muro"

L'alcalde de la Vila Comtal ha repassat l'actualitat de la població amb la recent aprovació dels pressupostos, la futura rotonda a l'altura dels bombers o la visita al stand contestà a la fira de turisme de Navarra Navatur

Jordi Pla: "Els transports amb València i el Alcoi-Cocentaina-Muro són molt millorables" (12/04/2024)

Jordi Pla: "Els transports amb València i el Alcoi-Cocentaina-Muro són molt millorables" (12/04/2024)

19:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712943807956/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Jordi Pla, alcalde de Cocentaina, ha estat en l'estudi central de Radio Alcoy repassant l'actualitat de la seua població amb aspectes que involucren a tota la comarca com el transport públic amb autobús fins a València. Cocentaina va ser seu d'una reunió dels alcaldes de Alcoi, Cocentaina i Muro, amb representants de la plataforma d'afectats per analitzar el canvi de servici. També Pla té clar que la freqüencia de pas dels autobusos entre Alcoi, Cocentaina i Muro és molt dolenta.

També ha parlat d'altres temes d'actualitat com una reunió amb el subdelegat del govern per parlar de la futura rotonda a l'altura dels bombers, l'aprovació dels pressupostos, els pressupostos participatius, la presència de Cocentaina a la fira de turisme de Navarra Navatur, el descobriment d'importants restes arqueològiques al Palau Comtal o la proximitat de la festivitat de la Mareta, entre altres aspectes.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00