Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Ocio y cultura

Tot Globo i l'Associació Unió Musical Bocairent ofereixen un concert en l'aire.

Serà este diumenge a les 8 del matí al camp de futbol de la localitat.

Bocairent

Una curiosa activitat es portarà a terme este diumenge en eixir el sol a Bocairent. L'empresa Tot Globo i l'Associació Unió Musical Bocairent s'han retrobat per oferit un concert enlairat. 8 músics i un director de la banda pujaran a un globus i a una distància prudent per poder gaudir del concert des de baix. Tot serà al camp de futbol del municipi, allí s'interpretaran diferents peces preparades per a l'ocasió. Tot va sorgir quan Raül Carbonell, un dels propietaris de Tot Globo va comentar la idea als membres de la junta de l'Associació Unió Musical Bocairent, a ells els va encantar la proposta i damunt en un any en què estan celebrant el centenari de la fundació de la banda. Des d'aleshores es van posar a treballar i este diumenge es podrà gaudir. Han adaptat Veles e Vents de Raimon i Un Núvol Blanc de Lluís Llach per a 8 músics i sonaran magníficament a este curiós concert tan especial per a ells. Blai Carbonell, també gerent de Tot Globo ens ho ha explicat.

Entrevista a Blai Carbonell. Tot Globo i l'Associació Unió Musical Bocairent s'han unit per oferit un concert enlairat.

10:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712236474_186_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sigue el canal de La SER en WhatsApp, donde encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00