Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Ocio y cultura

El CEIP Carmelo Ripoll convida a compartir amb ells la festa fallera.

Este divendres des de les 7 de la vesprada obrin el pati del centre on està situada la falla.

Entrevista a Eva Llopis. El CEIP Carmelo Ripoll ja ho té tot enllestit per celebrar el dia gran de la seua falla.

Entrevista a Eva Llopis. El CEIP Carmelo Ripoll ja ho té tot enllestit per celebrar el dia gran de la seua falla.

14:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1710430394244/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

Les falles es viuen amb molt de fervor al CEIP Carmelo Ripoll, un centre educatiu d'Ontinyent que involucra a tota la comunitat educativa en la celebració i durant mesos abans treballen en l'elaboració del monument o preparant la programació que ompli d'activitats esta setmana fallera. Els pares en el seu temps lliure han estat treballant per confeccionar la falla que ara esta situada al pati de l'escola i que tant agrada tant als seus alumnes, que no volen que es creme, com als professors.

Durant esta setmana, alumnes de diferents centres educatius de la ciutat i la gent gran de les residències han visitat la falla i s'han quedat meravellats de l'obra d'art que han aconseguit fer. La directora del centre, Eva Llopis ha convidat a través dels micròfons de Ràdio Ontinyent a tota la ciutadania d'Ontinyent i dels pobles del voltant a acompanyar-los este divendres des de les 7 de la vesprada i gaudir de la celebració que finalitzarà amb la cremà de la falla i agraïa l'esforç de les famílies. Escolta l'entrevista clicant al reproductor de la fotografia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00