Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Ocio y cultura

Els Fallers Majors dels Júniors de Sant Josep d'Ontinyent visiten les Falles de València.

Han estat rebuts a la Diputació de València i han pogut conversar amb les Falleres Majors del Cap i Casal.

València

S’acosten ja els dies grans de les Falles, i per això comencen a intensificar-se els actes fallers, que per descomptat també els d’Ontinyent.

Este dimecres al matí els Júniors de Sant Josep han estat a València fent una visita a la Diputació on han sigut rebuts pel president de la Diputació de València, Vicent Mompó i la vicepresidenta primera de la Diputació, Natàlia Enguix.

Fins allí s’han desplaçat en representació ontinyentina els fallers majors dels júniors de Sant Josep, Rafa Cambra i Paula Albiñana, la pregonera, Amparo Sanfélix, els pares dels fallers majors, l'alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez i la regidora de festes, Àngels Muñoz i el cap de centre dels júniors Manolo Martínez, qui es mostrava orgullós de representar els actes fallers d’Ontinyent.

Manolo Martínez parla de la recepció en Diputació.

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1710342193478/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La vicepresidenta primera de la Diputació ha valorat precisament eixe acte. La primera tinent d’alcalde d’Ontinyent Natàlia Enguix. Valorava l’esforç dels Júniors de Sant Josep, ja que remarcava que “no som una ciutat fallera, però tenim una falla i estem molt orgullosos de la falla de Sant Josep, i això fa que els Júniors treballen, no sols per a les falles d’Ontinyent sinó per a tot el barri” i bromejava que “gràcies a ells a Ontinyent tenim de tot i no ens falta de res”.

Natàlia Enguix parla de la falla dels Júniors de Sant Josep.

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1710342246852/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En la recepció també han estat les falleres majors de València M. Estela Arlandis, que descendeix de Pinet i Marina García.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00