Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Sociedad

El conseller d’Educació garanteix els fons necessaris per a la finalització de l’obra del CEIP Martínez Valls.

José Antonio Rovira s'ha compromès a estudiar una millora dels equipaments dels aularis provisionals, dotant-los de nous equipaments pedagògics de qualitat, així com a prendre noves mesures per minimitzar les molèsties en el temps que dure l’obra.

Este dijous al matí tenia lloc la reunió entre l’Ajuntament d’Ontinyent i membres de la conselleria d’Educació, a la que el titular d’Educació, José Antonio Rovira confirmava que la Conselleria d’Educació aportarà els fons necessaris per a la finalització de l’obra de reforma del CEIP Martínez Valls inclosa dins del pla “Edificant”. A la reunió que també assistia el director general d’infraestructures educatives estaven presents l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; els regidors de Territori i Educació, Òscar Borrell i Ferran Gandia; la direcció del CEIP Martínez Valls i representants de l’AMPA del centre, per parlar tant sobre la situació provisional del CEIP Martínez Valls com també de la solució definitiva de l’obra.

Respecte a la situació provisional afirmava l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que “la intenció era millorar la situació en la qual es troben actualment eixes aules prefabricades en les quals actualment estan tenint lloc les classes” i matisava que “la Conselleria s’ha compromès a estudiar la millora de l’aulari i la dotació de més espai així com de dotació d’equipament pedagògic adequat per a prestar una educació de màxima qualitat i minimitzar les molèsties mentre duren les obres”.

El primer edil ontinyentí ha expressat que “tant la Conselleria com l’Ajuntament coincidim en lamentar que l’empresa no haja complit amb allò que estava acordat, però ara estan buscant-se solucions de la manera més ràpida possible, i va a treballar-se perquè l’alumnat estiga en les millors condicions durant el temps que dure l’obra”. L’alcalde agraïa la presència de la direcció del col·legi i de la representació de l’AMPA “perquè volíem la màxima transparència i que la comunitat educativa tinga de primera mà tota la informació necessària”, assenyalava.

Jorge Rodríguez explica el resultat de la reunió.

00:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1708617675325/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El director del centre, Rafa Alfonso, destacava que “les paraules del conseller confirmant que l’obra s’acabarà sí o sí que ens donen molta tranquil·litat. També és de valorar positivament que en la Conselleria s’han mostrat receptius a atendre les peticions de millores als aularis on estem ara, unes millores que són necessàries perquè veiem per a un any i com serà més temps, necessitem millors condicions. Seguirem reunint-se i treballant perquè tot puga tirar endavant”, concloïa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00