SER Deportivos XàtivaSER Deportivos Xàtiva
Baloncesto

La sonrisa como lema de un aniversario

La etiqueta escogida por el CB Genovés para celebrar su 30ª aniversario es #30anysconstruintsomriures

Fernando Romay, en 2003. en El Genovés

El CB Genovés celebra esta temporada su 30º aniversario, y poco a poco va anunciando sus propuestas. Ahora han hecho pública la etiqueta que acompañará a la celebración: #30anysconstruintsomriures.

Se quiere así destacar que “Treinta años dan para mucho, sobre todo para educar a través del deporte y generar felicidad. Éste es el motivo que nos impulsa para continuar al menos treinta años más. El club no quiere parar de educar con la sonrisa” se comentaba desde el club en la presentación de esta campaña, con la que “queremos llenar los pabellones de sonrisa".

Más información

El comunicado ha venido acompañado de la imagen de un histórico del baloncesto Fernando Romay cuando en 2003 jugó en la pista de El Genovés.

Comunicado

El comunicado del club es el siguiente;

Una de les coses de les que es pot enorgullir el C.B. Genovés en el pas d’estos trenta anys és dels somriures que ha estat capaç d’aconseguir, sobretot en les xiquetes i xiquets de menys edat. Somriures que empenten per tirar endavant un projecte de ja tres dècades i que vol continuar creixent. S’ha convertit en una cadena que ha anat passant de persona a persona i que amb tanta història pot presumir de treure somriures amb el baló taronja com a excusa.

Totes tenim una imatge a la ment que hem reproduït infinitat de vegades. Trenta anys han donat per a moltes instantànies que han quedat immortalitzades en una fotografia, d’ahí que el club vol llançar una campanya per reviure eixos somriures espontanis que broten del rostre quan algú veu una imatge que ha estat important, representativa o divertida per qualsevol motiu vinculat al club. Iniciem la campanya amb un moment que no deixa indiferent ningú. De segur que allà per l’any 2003, quan el pivot local lluitava contra un mite del bàsquet europeu la felicitat de moltes persones en veure que el Genovés compartia pista amb tot un Real Madrid era motiu de felicitat, de somriures. Aquesta és la idea de la campanya, recordar moments que ens ha tret el somriure i amb l’etiqueta #30anysconstruintsomriures publicar imatges vinculades al club que han generat felicitat als protagonistes i publicar-les en les xarxes socials. El propi club anirà publicant imatges que de segur recordoran moments de goig al voltant del bàsquet.

El CB Genovés ha estat un generador de felicitat i en este trenta aniversari vol reivindicar-se construint més somriures. “Trenta anys dóna per a molt, sobretot per educar a través de l’esport i generar felicitat.

Aquest és el motiu que ens impulsa per continuar al menys trenta anys més. El club no vol parar d’educar amb el somriure” es comentava des del club en la presentació d’aquesta campanya, amb la qual “volem omplir els pavellons de somriures”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00