Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Sociedad

Agullent busca 9 treballadors dins del programa de foment de l’ocupació

La Generalitat Valenciana ha concedit a l'Ajuntament d'Agullent 131.950,86 €

Entrevista a Pau Muñoz, Agullent rep ajudes dels programes d'ocupació

Entrevista a Pau Muñoz, Agullent rep ajudes dels programes d'ocupació

05:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1683811162_447_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La Generalitat Valenciana ha concedit a l'Ajuntament d'Agullent 131.950,86€ dels programes d'ocupació Empuju-30, Explus+30 i Emdona.

L'objectiu dels fons de la Conselleria d'Economia és el foment d'ocupació i la contractació de personal tant de joves com persones adultes a la localitat. En total seran 9 les places que s’oferten al municipi.

En concret es busquen dos peons d’horticultura i jardineria de 29 anys o menys dins del programa EMPUJU; dos peones d’horticultura, una tècnica en educació infantil i dos auxiliars administratives majors de 16 anys dins del programa EMDONA; per últim al programa EXPLUS+30 es busca un peó o peona d’horticultura i jardineria i 1 encarregat o capatàs agrícola, en aquest cas majors de 30 anys.

Per optar als llocs oferits cal estar inscrit o inscrita al Centre Labora d'Ontinyent com a demanant de l'ocupació sol·licitada a través dels codis que podeu consultar en les xarxes socials municipals.

Hem realitzat hui una entrevista a l'alcalde de la població. Pau Muñoz ho ha explicat amb detalls, escolta l'entrevista.

Altres entrevistes

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00