Sociedad | Actualidad

Un detingut per dos robatoris en la Nit de Nadal a Llutxent

Va tindre lloc en 2021 i se l'ha detingut en El Palmar (Murcia)

Moment de la detenció del lladre de Llutxent a El Palmar

Ontinyent

Si ahir comptàvem una història bonica del Nadal, amb l'entrega d'un veí d'unes estrenes que s'havia trobat al sól, hui contem la cara més negativa. La Guàrdia Civil de València ha detingut a un jove de 22 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb força en habitatges de la localitat valenciana de Llutxent comesos durant la nit del 24 de desembre de 2021.

L'autor dels robatoris, després de vigilar els moviments dels habitants, va aprofitar l'absència d'aquests per a la celebració de la Nit de Nadal amb els seus familiars per a entrar en els habitatges, segons fonts de l'institut armat.

El mètode d'accés a les mateixes era mitjançant escalament per a, posteriorment, fracturar una de les finestres, que forçava mitjançant una palanca. Una vegada a l'interior de l'habitatge, l'autor sostreia diferents efectes, com a loteria i diners en efectiu, sent la valoració dels danys i dels efectes sostrets de 1.800 euros aproximadament.

Finalment, després de nombroses perquisicions, la Guàrdia Civil de València va aconseguir, en el marc de l'operació "Ñalmaval", donar amb la identitat de l'autor d'aquests fets delictius, qui residia en la localitat murciana del Palmar.

Els agents es van traslladar a aquesta localitat i el 5 de desembre de l'any 2022 van procedir a la detenció del jove, de nacionalitat marroquina, a qui se li imputen 2 delictes de robatori amb força.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 d'Ontinyent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00