Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad | Actualidad
MÚSICA

Juan Carlos Sempere Bomboí guanya el premi ‘Legacy Award 2022’ que atorga una organització dels Estats Units

'The Akademia Music' reconeix el treball del compositor d’Albaida que gravarà amb una orquestra nord-americana el poema simfònic ‘Azul Segrelles’, també guardonat per aquesta entitat el passat juliol

Juan Carlos Sempere Bomboí guanya el 'Legacy Award 2022'

Juan Carlos Sempere Bomboí guanya el 'Legacy Award 2022'

05:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1654783300128/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Albaida

The Akademia Music –amb seu a Los Àngeles- ha atorgat el premi Outstanding Legacy Award 2022 a Juan Carlos Sempere Bomboí. L’organització del Estats Units –dedicada a la difusió musical i al foment de la indústria discogràfica independent arreu del món- reconeix així el treball i el llegat musical del compositor d’Albaida que es mostra molt content.

Sempere Bomboí, en Hoy por Hoy Alcoy ha explicat que durant el confinament va escriure el poema simfònic Azul Segrelles, basat en tres col·leccions de quadres i dibuixos del pintor albaidí José Segrelles. The Akademia Music Awards va decidir atorgar el premi de millor obra clàssica de juliol de 2021 a aquesta composició signada pel músic d’Albaida i li va valdre per a la nominació en les categories d’artista de l’any i del llegat destacat. En aquesta última ha resultat el guanyador.

Part del premi, com comentava l’autor, és enregistrar aquesta obra amb una orquestra nord-americana. El també professor en el Conservatori de Música Joan Cantó d’Alcoi i director del Grup Barxell, de dolçaines i tabals, anuncia, durant l’entrevista, a qui li dedica aquest guardó internacional.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00