Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad | Actualidad
ARREL

La Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat inaugura el Centre d'Interpretació Turística a Alfafara

L'oficina, situada al Centre Social La Mateta, estarà oberta al públic de dijous a dissabte de 9 a 14 hores

La Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat inaugura el Centre d'Interpretació Turística a Alfafara. / M. A. C.

Alfafara

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i l’Ajuntament d’Alfafara han inaugurat el Centre d'Interpretació Turística mancomunat ubicat al Centre Social La Mateta d’Alfafara. Es tracta d’unes instal·lacions que oferiran el servei d’atenció a persones visitants a la zona i proporcionaran informació relacionada amb els recursos naturals, rutes i llocs d’interés de les comarques, així com sobre la programació d’activitats impulsada per la mancomunitat o els municipis que la integren.

A la inauguració van acudir alcaldes, regidors i tècnics de turisme de la zona, i van conéixer les instal·lacions, recentment rehabilitades per tal d’oferir un servei òptim i accessible. El centre completa l’oferta turística de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat que, amb la marca 20Mils, promou el turisme en la natura i les activitats per a descobrir la cultura, el patrimoni i la gastronomia de les comarques. El centre, a més, es convertirà en el punt de partida idoni per a les múltiples rutes que es poden fer per a descobrir la Serra de Mariola i el seu entorn amb Alfafara com a punt de partida.

Arrel_Inauguració del Centre d'Interpretació Turística a Alfafara (12/05/2022)

11:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652277235302/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Iván Jover, gerent de la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat, responsable de l'àrea de turisme, en Arrel ha explicat la funció d'aquest centre que aspira a convertir-se en un punt referent per a atraure visitants i donar-los informació sobre tot el que poden visitar al municipis integrats en l'òrgan supramunicipal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00