Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Anna Lewandowska: "Barcelona és la nostra nova casa, som feliços aquí"

Al 'Què t'hi Jugues!' conversem amb la dona de Robert Lewandowski, qui està a punt d'inaugurar un nou projecte a la ciutat de Barcelona: Edan Studios

Anna Lewandowska: "Barcelona és la nostra nova casa, som feliços aquí"

Anna Lewandowska: "Barcelona és la nostra nova casa, som feliços aquí"

16:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1727351065076/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Al juliol del 2022 Robert Lewandowski va fitxar pel FC Barcelona, i ell i la seva família van arribar a la ciutat de Barcelona. Dos anys després, Lewandowski continua sent titular indiscutible al Barça i de fet ha començat la temporada de la millor manera possible, marcant set gols en set partits de Lliga. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem conversat amb Anna Lewandowska, la dona de Robert Lewandowski i qui ara està a punt d'engegar un nou projecte a Barcelona: Edan Studios, un concepte innovador d'estudi 'multi boutique' a Barcelona. És un nou concepte que girarà al voltant de l'activitat física i de la salut i que integra fitness, ball, pilates i nutrició.

De la seva vida a Barcelona, de la importància que té la nutrició a la seva vida, de l'ambició de Robert Lewandowski, i d'aquest nou projecte que està a punt d'engegar, n'hem parlat amb Anna Lewandowska als micròfons de SER Catalunya. "Barcelona ha fet sorgir una antiga Lewandowska, m'ha fet recuperar la meva essència. Ara estic més tranquil·la, més centrada en els objectius i connectant amb mi mateixa i amb els meus projectes", ha resumit Anna Lewandowska al 'Què t'hi Jugues!'.

El rendiment i l'ambició de Lewandowski

Anna Lewandowska ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' la importància que té la dieta i els plans de nutrició per a la seva família, i la repercussió que aquest estil de vida té en el rendiment de Robert Lewandowski. "Des de fa 15 anys m'encarrego de la deita del Robert i dels seus plans de nutrició i suplements. Ell mateix ja ho porta molt bé pel seu compte, però jo el continuo ajudant", ha detallat als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "fa molts anys que Robert segueix una dieta i es cuida molt, de vegades fem alguns canvis a casa. De fet ara mateix li estic fent un nou pla de suplementació per la nova temporada".

A més, Lewandowska també ha parlat sobre la importància de cuidar-se per continuar rendint als 36 anys. "Robert Lewandowski sempre està molt bé, ara no només físicament, si no a tots els nivells, i això es nota al camp. Que estigui bé és molt important", ha explicat, i ha continuat al 'Què t'hi Jugues!': "ell té 36 anys, però físicament sembla que en tingui 25, i això és per l'aposta ferma que fa per portar una vida saludable, i entre tots l'ajudem".

I què és el que més caracteritza a Lewandowski? La seva ambició. "Si Lewandowski necessita el gol per ser feliç? Òbviament sí, ho necessita. De fet, és la persona més ambiciosa i competitiva del món. Jo pensava que ho era molt, però ell clarament em guanya en això", ha deixat clar Anna Lewandowska als micròfons de SER Catalunya.

La vida a Barcelona

"Realment és bonic sentir que Barcelona m'ha canviat a millor", ha afirmat Anna Lewandowska al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha detallat: "abans em dedicava molt a viatjar entre Münich i Varsòvia, em passava la vida així. Ara estic més centrada, més tranquil·la, i crec que sóc una persona més alegre, que estic sempre somrient". A més, Lewandowska també ha recordat: "venir aquí era un somni per tots dos: pel Robert jugar a la Lliga i per a mi viure aquí. Així que tots dos estem fent realitat el nostre somni".

"Barcelona és la nostra nova casa", ha explicat una Anna Lewandowska que sempre diu que casa seva és on hi ha la seva família, les seves filles i el seu marit, i que ara la família són feliços aquí i hi estan molt còmodes. "Estic intentant aprendre català i castellà des que vam arribar aquí", ha explicat sobre la seva adaptació amb l'idioma, i ha continuat: "tinc molts amics catalans i el contacte amb ells m'ajuda. Les meves filles també estan aprenent català i castellà. Poc a poc em vaig sentint més còmode, però jo sóc molt perfeccionista i necessito una mica més de temps per parlar-lo. Ho entenc gairebé tot, però encara em costa parlar-lo".

Encara sobre la seva vida a Barcelona i a Catalunya, a Lewandowska li ha costat triar el seu lloc preferit. "Hi ha moltíssims llocs que m'agraden. M'encanta passejar per la ciutat tranquil·lament i admirar-la. Allà sento que sóc l'Anna realment feliç i lliure. M'encanta la platja, la zona de l'hotel Vela, la plaça Catalunya i els voltants, i m'agrada molt anar al Tibidabo", ha explicat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

El seu nou projecte: Edán

Al mes d'octubre Anna Lewandowska inaugurarà un nou projecte a la ciutat de Barcelona: Edan Studios, que serà un concepte innovador d'estudi 'multi boutique'; un nou concepte que girarà al voltant de l'activitat física i de la salut i que integra fitness, ball, pilates i nutrició. "Diria que aquest projecte és la cirereta del pastís", ha afirmat Lewandowska al 'Què t'hi Jugues!', qui ha continuat: "sempre he estat enfocada en crear programes de nutrició, d'entrenament, vaig competir en karate... sempre he estat molt vinculada en coses relacionades amb la salut i amb l'esport, i crec que aquest projecte és la culminació de tot".

Lewandowska ha explicat a SER Catalunya que ha decidit crear una cosa nova, un projecte "totalment innovador" i que "no existeix en tot Europa". "M'encanta ballar, he conegut a gent nova i vull compartir aquesta passió i els meus entrenaments amb tota la comunitat que viu aquí, no només polonesos. És un projecte per tothom", ha afirmat sobre el seu nou projecte Edan Studios.

"És un concepte de 'multi-boutique' i va dirigit a tots els públics, des de gent més entrenada, però també per principiants", ha descrit al 'Què t'hi Jugues!', i ha continuat: "és el primer centre així a Europa: tindrà una escola de ball, entrenaments en grup, entrenaments personals, pilates i un espai de cuina saludable". A més, Lewandowska ha explicat que aquest nou projecte és "un compromís amb Barcelona i amb la gent que he conegut aquí que formaran part de l'equip que hem construït". Anna Lewandowska ha avançat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya que al mes d'octubre serà quan es farà la inauguració del seu nou projecte Edan Studios.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00