Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"L'assistència de Lamine Yamal és una bestialitat"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la golejada del Barça al camp del Villarreal i la greu lesió de Ter Stegen amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Aday Benítez

"L'assistència de Lamine Yamal és una bestialitat"

"L'assistència de Lamine Yamal és una bestialitat"

44:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1727094093182/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El FC Barcelona ha aconseguit una victòria important, una golejada, a La Cerámica contra el Villarreal (1-5). El doblet de Lewandowski, els dos gols de Raphinha i el gol de Pablo Torre van ser la nota positiva del partit del Barça, però la greu lesió de Ter Stegen al genoll en va ser la nota negativa. Malgrat la lesió, el conjunt de Hansi Flick continua imparable en aquest inici de Lliga, amb 18 punts de 18 possibles i sent líder en solitari de la competició, amb quatre punts més que el Real Madrid. Tot plegat ho hem analitzat aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Aday Benítez.

"Serà difícil que Ter Stegen torni a tenir el mateix nivell que tenia. No és el mateix lesionar-se al genoll amb 27 anys que amb 32", ha opinat Jofre Mateu sobre la lesió del porter blaugrana, mentre que Àlex Delmàs ha reflexionat: "ahir Ter Stegen estava fent un partidàs. És una autèntica llàstima. Per a mi, el Barça hauria de mirar més enllà, no hauria de caure en l'errada d'intentar solucionar ràpidament aquesta baixa agafant el primer que trobes. És un moment com per pausar les coses. Per a mi la millor opció és esperar al mercat de gener i incorporar a algú perquè, si Ter Stegen no torna bé, tingui la porteria ben coberta".

Sobre el rendiment del Barça en aquest inici de Lliga, Jofre Mateu ha analitzat als micròfons de SER Catalunya: "el que més m'ha agradat és que és molt difícil jugar igual quan apareixen tres jugadors nous, i a més són joves. I l'equip va tenir les mateixes intencions, i això s'ha de destacar perquè vol dir que vas en una línia en la que creus", i Àlex Delmàs ha afegit: "el Barça està molt bé i de moment Flick està fent un treball impecable".

El trident del 'Què t'hi Jugues!' també ha parlat sobre un dels noms propis del partit d'ahir. "L'assistència de Lamine Yamal és una bestialitat, pel gest tècnic i perquè ha de calcular la trajectòria de moltes coses. L'ha clavada. Crec que Lamine ha cremat ja una altra etapa". I finalment, Aday Benítez ha volgut destacar el rendiment d'un altre jugador: "Lamine és un jugador que desborda talent, però el rendiment de Raphinha és brutal, és un jugador que quan toca la pilota sempre té visió de joc".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00