Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!

Mònaco 2-1 FC Barcelona. El Barça cau en la seva estrena en el nou format de la Champions

Amb un home menys des del minut 9 de partit, els de Flick han aconseguit posar les taules al marcador amb un golàs de Lamine, però no ha estat suficient per endur-se els primers tres punts

01:50

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1726779955956/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

FINAL. El Barça comença el nou format de la Champions amb derrota davant el seu botxí en el trofeu Joan Gamper. Partit molt condicionat per l'errada en la sortida de pilota de Ter Stegen que ha comportat l'expulsió d'Eric Garcia. Els de Flick han aconseguit remuntar el marcador amb un home menys i dominar el partit, però els locals han acabat fent el segon a les acaballes de la segona part per endur-se els tres punts.

MINUT 90+1. Targeta groga a Zakaria després d'una falta a la cara sobre Raphinha.

MINUT 87. Canvi al Barça. Entra Ansu Fati i marxa Balde.

MINUT 86. Penal anul·lat, Això sí, les grogues sí s'acumulen.

MINUT 86. L'àrbitre acudeix a la pantalla per revisar l'acció.

MINUT 85. Penal a favor del Mònaco. Incomprensible que l'àrbitre hagi xiulat el punt fatídic després d'aquesta acció. A més, han vist la targeta groga Balde i Casadó per les protestes.

MINUT 82. Canvi al Barça. Marxa Pedri i entra Pablo Torre.

MINUT 80. Quina aturada de Ter Stegen! Tir potent al pal curt que desvia el porter alemany a córner.

MINUT 78. Triple canvi al Barça. Entren Ferran Torres, Gerard Martín i Sergi Domínguez, i marxen Lamine, Cubarsí i Lewandowski.

MINUT 75. Targeta groga a Íñigo per empentar Salisu.

MINUT 71. Gol del Mònaco. Pilota llarga a l'esquena de la defensa, rep Ilenikhena, encara a Ter Stegen, que la desvia, però no suficient per desviar-la. El Barça torna a estar per darrere.

MINUT 64. Providencial Íñigo! Remat de Minamino que desvia el central blaugrana 'in extremis' a córner.

MINUT 61. Ha relliscat Lamine quan anava a rematar dins l'àrea! Centrada enrere de Raphinha cap a Lamine, que cau a terra mentre rematava.

MINUT 57. Gran aturada de Ter Stegen! Tir de Vanderson des de la frontal i l'alemany desvia el tir a córner.

MINUT 54. FALTA EN ATAC DE RAPHINHA SOBRE EL PORTER!

MINUT 51. TALLA EL CONTRACOP DE RAPHINHA EL PORTER DEL MÒNACO!!!

MINUT 50. A córner Cubarsí!

Arrenca la segona meitat a l'Stade Louis II, amb el canvi del Mònaco de Lamine per Golovin.

DESCANS A MÒNACO!

MINUT 45. Hi haurà 2 minuts d'afegit a l'Stade Louis II.

MINUT 45. Contundent Cubarsí, envia el xut de Minamino a córner.

MINUT 43. Es passeja per l'àrea petita la centrada de falta lateral de Zakaria.

MINUT 37. FORA EL XUT DE MINAMINO!!!

MINUT 35. GROGA PER A LAMINE CAMARA.

MINUT 34. ANUL·LAT PER FORA DE JOC EL SEGON GOL DEL MÒNACO!

MINUT 31. ATURA TER STEGEN EL XUT D'EMBOLO EN DOS TEMPS!

MINUT 27. GOOOOOOOOL DEL BARÇA!!!! GOL DE LAMINE YAMAAAAAAL!!!! RETALLA LAMINE AL BALCÓ DE L'ÀREA DESPRÉS D'UNA GRAN CURSA, I REMATA UN XUT RAS ENTRE DOS DEFENSORS PER ENGANYAR EL PORTER DEL MÒNACO!!!!!! EMPATA EL BARÇA!!!!!

MINUT 25. Nova aproximació del Mònaco! Talla bé Íñigo Martínez i acaba aturant Ter Stegen.

MINUT 18. Fora de joc del Mònaco, amb una jugada ofensiva ben solventada per Pau Cubarsí.

MINUT 15. GOL DEL MÒNACO. Davant la passivitat defensiva dels blaugranes, gran jugada individual d'Akliouche, que acaba definint a la perfecció amb un xut ras al pal esquerre de la porteria de Ter Stegen.

MINUT 14. ATURA TER STEGEN! XUT D'EMBOLO DES DEL PUNT DE PENAL QUE ATURA EL PORTER BLAUGRANA!

MINUT 12. Per terra Lewandowski dins l'àrea, però l'àrbitre diu que no hi ha res!

MINUT 10. TARGETA VERMELLA PER A ERIC GARCIA! ERRADA DE TER STEGEN EN LA SORTIDA DE PILOTA, I ERIC ACABA FENT FALTA SOBRE MINAMINO.

MINUT 5. Primera aproximació del Mònaco. Primer xut de Ben Seghir que atura sense problemes Ter Stegen.

ARREEEEENCA EL PARTIT A L'STADE LOUIS II!

També tenim ONZE DEL MÒNACO! Köhn; Singo, Kehrer, Salisu, Vanderson; Camara, Zakaria; Akliouche, Minamino, Ben Seghir i Embolo.

TENIM ONZE DEL BARÇA! Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Íñigo Martínez, Balde; Eric García, Casadó, Pedri; Lamine Yamal, Lewandowski i Raphinha!

Primer partit de Champions de l'era Flick! El Barça visita l'Stade Louis II a les 21 del vespre en l'estrena del nou format de la Champions. Els blaugranes arriben amb bones sensacions, després d'aconseguir el ple de victòries a la Lliga, però amb baixes de pes com la de Dani Olmo, un dels noms propis del Barça en aquest inici de temporada.

BONA NIT A TOTS I TOTES! ÉS NIT DE BARÇA! ÉS NIT DE CHAMPIONS! ÉS NIT DE MOGUTS!