Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Manolo González: "Si a la jornada 4 no tenim millora, estem fotuts"

Al 'Què t'hi jugues!' analitzem la roda de premsa prèvia del tècnic blanc-i-blau abans del partit contra l'Alabès de demà dissabte

Manolo González: "Si a la jornada 4 no tenim millora, estem fotuts"

Manolo González: "Si a la jornada 4 no tenim millora, estem fotuts"

00:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1726236713573/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L’Espanyol juga demà a les 16:15 a l’RCD Stadium contra un Alabès que ha guanyat els seus últims dos partits i suma 7 dels 12 punts possibles. El conjunt blanc-i-blau ha aconseguit refer-se de les dues primeres derrotes amb un empat al Metropolitano i una victòria davant el Rayo Vallecano. A la roda de premsa prèvia al partit, Manolo González ha confirmat la baixa de Calero i ha assegurat que el de demà “no és un partit que tingui la trascendència del duel contra l’Oviedo a l’última jornada del playoff”.

A banda de confirmar la baixa de Calero, el tècnic ha assegurat que Cabrera i Kumbulla “estan bé”, però que abans del partit vol “parlar amb ells per minimitzar riscos i assegurar-se que poden jugar els 90 minuts”.

Sobre la línia ascendent de l’equip, Manolo ha destacat que ha de notar-se la millora: “Si a la jornada 4 no tenim millora, estem fotuts. El marge de millora el veuré competint, encara que estic molt content amb el que veig als entrenaments. Les noves incorporacions estan amb molta més confiança i van donant el nivell pel quals els han portat”.

També ha remarcat la importància de convertir l’RCD Stadium en un fortí: “Tots els partits a casa son capitals. A casa és on l’equip s’ha de fer fort. Si no podem treure els 3 punts, hem de marxar amb la sensació que podríem haver-ho fet”.

Tot i això, ha volgut treure trascendència al partit de demà: Tant si guanyes com si perds, no descendiràs per aquest partit. No és un partit que tingui la transcendència del duel contra l’Oviedo a l’última jornada del playoff. Quan abans tinguem els punts necessaris, podrem mirar cap a altres objectius”.

Manolo González ha remarcat que, malgrat les últimes tres visites de l’Alabès a l’RCD Stadium hagin acabat amb derrota, les dades anteriors no s’han de mirar: “No es pot prendre com a referència un partit que s’ha jugar fa dos anys, perquè amb el de demà no tindrà res a veure”.

Finalment, ha fet un balanç de les quatre primeres jornades: “Estic molt descontent amb la primera meitat del primer partit, però estic molt orgullós de l’equip. El dia de la Reial Societat vam merèixer guanyar. Al Metropolitano vam fer un gran esforç i veurem quanta gent aconsegueix puntuar a aquest estadi. I el dia del Rayo vam aconseguir donar la volta a un equip que venia amb la fletxa cap amunt i amb jugadors que porten temps treballant junts, no com nosaltres”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00