Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Joaquín Maroto: "No entenc gaire el Fair Play financer i parlar de diners és de pobres"

Al 'Què t'hi jugues!' analitzem en la tertúlia l'actualitat del Barça amb el límit salarial i les paraules de Vinícius amb José Manuel Lázaro i Joaquín Maroto

Joaquín Maroto: "No entenc gaire el Fair Play financer i parlar de diners és de pobres"

Joaquín Maroto: "No entenc gaire el Fair Play financer i parlar de diners és de pobres"

32:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1725540135648/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Amb l'aturada de seleccions i amb els clubs preparant-se per la tornada de la lliga la setmana vinent, Vinícius va assegurar que Espanya té un gran problema amb el racisme i que, si no se soluciona abans del 2030 el mundial, hauria de canviar de seu. Al 'Què t'hi jugues!' analitzem les paraules del jugador del Madrid i també l'actualitat del Barça i del límit salarial amb José Manuel Lázaro i Joaquín Maroto.

En el seu moment, el brasiler va assegurar que Mestalla és racista, i ara ha fet quelcom similar amb tota Espanya. Tenint en compte on va començar tot, a Mestalla, i que el mateix estadi va ovacionar Lamine Yamal el 18 d'agost en el València-Barça, per José Manuel Lázaro això deixa clar quin és el gran problema, perquè creu que hi ha jugadors que, si provoquen a la grada, es guanyen una imatge que el perjudica".

Tot i això, pel Sique Rodríguez que un jugador tingui una actitud reprovable no justifica ser racista amb ell, perquè la provocació no pot tenir com a resposta un insult racista. En aquest sentit, Joaquín Maroto considera que Espanya no és un país racista, encara que hi hagi racistes: "cada vegada en veig més que a altres llocs i s'haurien de sancionar més durament".

Pel que fa a l'actualitat del Barça, Lázaro ho té clar: "el candidat de Laporta era Flick des del primer moment, Xavi arriba perquè era una aclamació popular i l'alemany havia acceptat una oferta de la seva selecció." Ara, però, amb el límit salarial i el Fair Play financer, insisteix en el fet que el president té unes dates concretes, i si el 31 de desembre no ha tornat a la normalitat, l'1 de gener Dani Olmo no podrà jugar.

Maroto, en canvi, no ha volgut pronunciar-se sobre el tema, perquè explica que no entén gaire el concepte de Fair Play financer i que és innecessari quan les juntes dels clubs que no són SAD han d'avalar amb el seu patrimoni. Per això mateix, el periodista assegura que la lliga és massa intervencionista, i que "parlar de diners és de pobres".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00