Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Miquel Olmo, pare de Dani Olmo: "Fa mal que es generés una opinió cap al Dani quan només l'havien vist jugar a la selecció"

Al 'Què t'hi jugues!' hem parlat amb Miquel Olmo, pare de Dani Olmo i 'gran amic' de Jaume Creixell

Miquel Olmo, pare de Dani Olmo: "Fa mal que es generés una opinió cap al Dani quan només l'havien vist jugar a la selecció"

Miquel Olmo, pare de Dani Olmo: "Fa mal que es generés una opinió cap al Dani quan només l'havien vist jugar a la selecció"

06:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1725455797742/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Després del gran paper de Dani Olmo a la passada Eurocopa, el fitxatge pel Barça per tornar a la que va ser casa seva, la seva inscripció tardana a la tercera jornada de lliga, i el seu gran rendiment en els dos partits que ha pogut disputar, al 'Què t'hi jugues!' hem volgut parlar amb el pare del jugador, Miquel Olmo, i el seu padrí des de fa quatre/cinc anys a Barcelona, Jaume Creixell.

"M'alegro molt de parlar amb tu en antena, Jaume", diu Miquel Olmo. Ja saps que anem parlant moltes vegades, i les vegades que ens hem trobat sempre m'has manifestat la teva incredulitat pel fet de que el Dani ja no estigués a la nostra lliga. M'ha agradat molt l'exemple que has posat, perquè realment, de futbol, haurien de valorar les decisions d'aquells que en saben i aquells que coneixen. No tinc cap dubte de que tu no et fa falta veure massa els jugadors per saber què és el que poden donar, i t'agraeixo molt la defensa que ha fet del Dani, perquè a més, com et conec una mica d'haver-me enfrontat a tu, sé que ho feies des de la teva opinió i el coneixement, perquè sempre has separat les relacions personals de la teva opinió professional i això s'ha de tenir molt en compte", assegura Miquel Olmo als micròfons del 'Què t'hi jugues!'

Aquesta matinada, al programa de la Cadena SER el Larguero, Olmo ha afirmat que venia de guanyar l'Eurocopa però que té ganes de continuar guanyant títols. D'ambició no li falta al jugador egarenc, de la mateixa manera que, fa anys, quan era juvenil a La Masia, el seu pare va estudiar el futbol europeu per analitzar a quin lloc podria créixer més com a futbolista professional. "Aquesta era una mica la responsabilitat de tots els que formaven part de l'entorn del Dani", argumenta el seu pare. "Valorar les diferents situacions que li anaven apareixent. Amb un nano de setze anys que sortia o que volia sortir de La Masia del Barça, perquè consideràvem que allà no ens oferien les millors situacions de futur. I són moments puntuals que viu el club, perquè ara és molt fàcil dir que si no hagués marxat hagués viscut aquesta situació. La situació és que en aquell moment, el darrer jugador que va arribar a La Masia era en Sergi Roberto."

Per sort, el pare de Dani Olmo confirma que "ara la situació és totalment diferent, i me n'alegra que sigui així, perquè al final els èxits més grans del Futbol Club Barcelona han arribat quan han apostat fermament per la pedrera d'aquí, que el Dani hagi posat tant de part seva per tornar-se a casa. Però en aquell moment, quan havíem de sortir, l'únic jugador que havia triomfat a la Premier, i nosaltres teníem ofertes molt interessants d'aquesta lliga a nivell econòmic, eren Cesc Fàbregas i en Héctor Bellerín. És que ni Gerard Piqué, quan va marxar allà, li va anar bé la cosa", recorda el pare de l'ara futbolista del Barça.

Finalment, Miquel Olmo reflexiona sobre la decisió que van haver de prendre ara ja fa uns anys, quan havien de triar entre seguir a casa i veure que li deparava el futur i si arribava al primer equip blaugarana, o marxar a l'estrager i veure quin futur li deparava al seu fill. "Per què li havia d'anar bé al Dani? Era un risc que enteníem que era molt, molt gran i quan va sortir la possibilitat de Croàcia i Zagreb, allà sí que ens van posar un projecte esportiu damunt de la taula, i és el que més vam valorar durant tots aquests anys. Pel que fa al recorregut del Dani, jo crec que la gent de futbol realment el coneix. No tinc cap mena de dubte de que el Jaume Creixell sap com ha anat al Dinamo de Zagreb, sap com ha anat al Leipzig, però aquí la gent el comença a descobrir ara. I això és el que fa una mica de mal, que es genera una opinió respecte a un jugador quan realment, ni se l'ha vist jugar, només quan apareixia amb el combinat nacional. I el Dani, tot el que ha fet a la seva carrera és treballar per obtenir el que ara té: el reconeixement. Però el reconeixement a la feina, des del treball, des de la humiltat i des de la professionalitat", conclou el seu pare"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00