Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Mao Ye: “Chen Yansheng sempre ha prioritzat el rendiment esportiu a l’econòmic”

El conseller delegat de l’Espanyol i el director esportiu, Fran Garagarza, fan valoració del mercat de fitxatges del conjunt perico

Mao Ye: “Chen Yansheng sempre ha prioritzat el rendiment esportiu a l’econòmic”

Mao Ye: “Chen Yansheng sempre ha prioritzat el rendiment esportiu a l’econòmic”

01:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1725280579711/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L’Espanyol ha fet aquest matí la seva valoració del mercat de fitxatges, i ho ha fet de la mà del seu director esportiu, Fran Garagarza, i del seu conseller delegat, Mao Ye. Una roda de premsa en què ha quedat clar, sobretot, que les sensacions són positives, i en què es fa un bon balanç d’aquest mercat, perquè ha assegurat Garagarza que, gràcies a la polivalència dels jugadors estan totes les posicions doblades.

Ha explicat el director esportiu que han “dominat el mercat”, perquè s’han portat jugadors de lligues importants i lligues grans, tot i que set de les vuit incorporacions són cessions perquè no hi havia més marge. Se li ha preguntat a Garagarza sobre com es compatibilitza això amb l’estratègia d’un projecte a llarg termini que permeti una estabilitat a primera i el director esportiu ha confirmat que és conscient que no és el millor mapa en l'àmbit d'estratègia de club.

Tot i això, Garagarza ha afirmat que hi ha l’opció de quedar-se algun dels jugadors en propietat, i que amb d’altres s’està treballant per aconseguir-ho, però que, sobretot, confien molt en les categories inferiors com a línia de successió perquè els jugadors que els substitueixin siguin en propietat.

Com era d’esperar, a Mao Ye se li ha preguntat sobre el projecte de club i la implicació de Chen Yansheng amb l’Espanyol, i el conseller delegat ho té clar: “El president sempre ha prioritzat el rendiment esportiu a l’econòmic, mai s’ha impulsat una venda si no és en condicions econòmiques molt bones”.

En aquest sentit, Mao Ye ha explicat que tot el que s’ha fet aquest estiu ha estat per garantir un any competitiu sense hipotecar el futur, i ha insistit en el límit salarial, perquè assegura que tothom sap alguna cosa al respecte, però que ningú ho té del tot clar perquè és una norma complexa. A més, ha assegurat que confia en el fet que la norma és la mateixa per tots els clubs, i que han treballat en tot moment pensant en què tots els jugadors incorporats poguessin ser inscrits.

Finalment, sobre Joan Garcia i la seva possible sortida, ha confirmat Garagarza que hi ha hagut converses, però que el comportament del jugador ha estat de 10 i que la porteria és un actiu i una posició fonamental per la permanència, així que el club no es podia permetre debilitar-se en aquest sentit.

També ha parlat Mao Ye sobre el porter, i ha dit que el fet es quedi és una bona notícia pel club i pel jugador, perquè tindrà una primera temporada completa a primera, i que després estarà en una millor posició per negociar i tenir millors opcions per valorar el seu futur professional.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00