Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Delfí Geli: "Hem d'intentar competir la Champions gaudint-la"

Al 'Què t'hi jugues!' comentem l'actualitat del Girona amb el seu president, Delfí Geli

Delfí Geli: "Hem d'intentar competir la Champions gaudint-la"

Delfí Geli: "Hem d'intentar competir la Champions gaudint-la"

06:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1725283244194/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Girona ve de dues grans victòries, a Montilivi davant l'Osasuna i al Sanchez Pijuán a domicili, per a donar un cop sobre la taula a la Lliga, després de només haver sumat un punt de sis possibles en les dues primeres jornades. A més, en els darrers dies també ha conegut els seus rivals per a la que serà la seva primera Champions League, i al 'Què t'hi jugues!' hem parlat amb el seu president, Delfí Geli, per analitzar-los després d'aconseguir una classificació històrica la temporada passada a la màxima competició europea.

"Serà una fita especial històrica per nosaltres", assegura el president del Girona. "Per això, hem d'intentar competir la Champions gaudint-la, intentant ser el Girona, i aspirar a intentar aconseguir aquesta posició entre els 24 primers. El mínim és jugar bé i fer-ho bé. A partir d'aquí tindrem les nostres opcions. Tenim un grup molt difícil. Jo crec que hem d'estar bé a la Lliga. Hem d'aconseguir un bon nivell com hem aconseguit els altres anys i això ens permetrà també estar bé a la Champions. I aleshores, veurem si poden passar moltes coses i petits detalls."

El club gironí tenia l'objectiu aquest estiu de mantenir el màxim de jugadors possibles. Tot i la marxa d'alguns importants, com Savio, Dovbik, Aleix García, Yan Couto o Eric Garcia, que no repetirà cessió a Montilivi, des del club "estem satisfets", diu Geli. "Evidentment, nosaltres sempre volem que els jugadors que estan bé, que rendeixen, estiguin amb nosaltres, però són conscients de com és el futbol, com és el mercat i i han sortit jugadors que no tots depenien de nosaltres. Hi havia dos o tres jugadors cedits que era difícil que poguessin seguir nosaltres i havíem de trobar situacions on els poguessin substituir. El que més estem treballant últimament és que tinguem més jugadors en propietat, per a que poguem tenir una base sòlida. I jo crec que això és important en el futur del Girona", afirma el president.

Entre riures, Delfí Geli confirma que no el preocupa la pressió de cara a consolidar el projecte dels de Michel. "Els gironins o els catalans som així una mica. Sempre tenim aquesta por, però ho puc entendre. Els gironins tenine el dubte de si marxarien jugadors importants i com es substituirien. És totalment lògic. Però, crec que tenim grans professionals en el club que treballen durant tots els dies de l'any per a saber quines possibilitats tenim de futur, quins jugadors poden encaixar al Girona, i s'està demostrant. Crec que hem de ser realistes. Si tiguessim els mateixos jugadors que vam tenir l'any passat, segurament no repetiríem la temporada de l'any passat. I crec que a més han marxat grans jugadors. Crec que és un luxe i una cosa excepcional que l'afició del Girona hagi pogut veure jugadors com Savio a Montilivi l'any passat. Crec que en la vida es podien imaginar que hi haguessin aquests jugadors a l'estadi jugant en el seu equip, i això ho hem de valorar com un privilegi que tenim."

Delfí Geli ho té molt clar de cara a complir les expectatives que pot tenir el Girona aquesta temporada: "A partir d'aquí hem de ser conscients de que cada temporada comença de zero, que l'equip té bons jugadors, i encara està en un procés de que tots, perquè han arribat jugadors de diferents cultures, alguns encara els hi costa una mica pel tema de l'idioma i necessitem el temps prudencial perquè ells treguin el seu futbol i es trobin a gust amb l'engranatge de l'equip. Segur que Michel els ajudarà. No ens hem de marcar més objectius que el d'anar de poc a poc creixent i que el Girona sigui un bon equip a la Lliga."

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00