Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Hansi Flick: "Mercat? Les coses són com són..."

Al 'Què t'hi jugues!' escoltem i analitzem la roda de premsa prèvia al partit contra el Valladolid

Hansi Flick: "Mercat? Les coses són com són..."

Hansi Flick: "Mercat? Les coses són com són..."

19:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1725019582468/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça rep al Valladolid a Montjuïc demà a les 17 de la tarda. Hansi Flick ha comparegut a la roda de premsa prèvia al partit a la Ciutat Esportiva, on ha valorat les tres victòries a la lliga i ha lamentat la lesió de Marc Bernal. Al 'Què t'hi jugues!' escoltem i analitzem la roda de premsa del tècnic alemany prèvia al partit contra el Valladolid.

Hansi Flick ha remarcat que el conjunt de Pezzolano és un equip defensiu amb perill a les transicions: "Portem tres bons resultats; per descomptat, hi ha coses per millorar i ho intentarem demà. El Valladolid defensa molt bé i sap anar a l'atac, són ràpids. Serà un partit dur".

El tècnic alemany ha mostrat el seu encant per Marc Bernal i les limitacions a l'hora d'anar al mercat: "Què puc dir. Les coses són com són, mai em centro en això. Estic concentrat en l'aquí, en l'ara. Estic content amb el que tinc. Contra el Rayo Vallecano, Bernal va jugar meravellosament, el trobarem a faltar. És increïble el joc i les idees que té als 17 anys. He revisualitzat els últims tres partits i el que fa Marc és increïble".

En aquest sentit, ha donat dues opcions pel seu recanvi: " És evident que, quant a posició, Marc Casadó o Eric Garcia, que també pot jugar aquí. Normalment el poso de defensa, però ho fa molt bé de pivot. Eric Garcia es quedarà. Pot jugar en les dues posicions, central o pivot. I això és molt positiu, com Rapha, que pot adaptar-se en diverses posicions. Sé que Eric prefereix jugar a la defensa, però el que importa és l'equip, no l'individu. M'ha dit que si ha de jugar aquí per ajudar, ho farà".

Flick s'ha mostrat sorprès per l'ambient del vestidor: "Hi ha un ambient molt especial, una mentalitat molt bona. M'encanten els jugadors espanyols amb els quals he treballat, a Munic i aquí. Tenen una gran mentalitat. Després de guanyar al Rayo i de la lesió de Marc, he vist el suport de la resta de l'equip, la unió que tenen. Em fa sentir orgullós, actuar a la una és important. Actitud, treball en equip, això m'encanta. Només guanyarem així, treballant a l'uníson, en atac i en defensa. Passaran més coses durant la temporada".

Finalment, ha parlat sobre Frenkie de Jong i Fermín. Sobre el neerlandès, espera tenir-lo de tornada després de l'aturada de seleccions: "Espero que no necessiti passar per quiròfan. Està en procés de recuperació, ha fet un gran pas cap endavant i ara cal esperar. Està entrenant bé i ho anirem veient. Tant de bo pugui tornar després de l'aturada, però no ho puc afirmar. L'equip mèdic està fent molt bona feina".

Sobre Fermín, ha remarcat que té molta qualitat i que no ha jugat d'inici per la seva presència als Jocs Olímpics: "Fermín és un 8 o un 10. Tenim molta qualitat en aquesta posició, ens satisfà molt el seu rendiment. Ha arribat més tard i és un dels motius pels quals no ha sortit d'inici. La temporada serà llarga, hi ha coses que fa molt bé. És un jugador de gran qualitat i que pot formar part del 11, clar".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00