Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!

L'Espanyol tanca la incorporació de Naci Ünuvar

L'atacant turc arriba cedit de l'Ajax, però el club vol tenir l'opció de quedar-se'l en propietat en un futur

02:21

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1724934589147/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'Espanyol ha tancat la vuitena incorporació del mercat: l'atacant turc de 21 anys Naci Ünuvar, que arriba al club blanc-i-blau després de tota una vida a l'Ajax i de jugar cedit al Trabzonspor i el Twente les darreres dues temporades. Ünuvar arriba cedit fins a final de temporada, però el club vol quedar-se'l en propietat en un futur i han fet tot el possible perquè no sigui només una cessió simple.

Amb l'arribada del jugador neerlandès, però de nacionalitat turca, Manolo González ja té el jugador d'últim terç de camp, amb arribada i última passada, que havia demanat durant tota la pretemporada. Per tant, l'opció André Franco, que també havia sonat els últims dies, sembla que queda descartada.

En el capítol de sortides, amb la marxa d'Aron Ramsdale de l'Arsenal, els gunners podrien anar definitivament per Joan Garcia amb una oferta inferior als 30 milions de la clàusula del porter. Ara bé, des del club insisteixen en el fet que no acceptaran cap oferta, i en què l'Arsenal ja sap que no poden contactar amb ells per aconseguir una rebaixa.

Empat a 0 i primer punt de l'Espanyol aquesta temporada

Bon partit dels de Manolo González en el 0-0 contra l'Atlético de Madrid en un camp molt difícil com és el Metropolitat. L'equip va començar patint sobretot la primera mitja hora, però va anar sobrevivint, va anar aguantant defensant l'àrea i, a poc a poc, es va anar apropant a la porteria d'Oblak. Quan va arribar la pausa d'hidratació Manolo González va fer ajustos i l'equip va començar a créixer, fins al punt que va arribar al descans encadenant diverses accions a camp rival.

La segona part va començar com la primera, amb Simeone traient a Julián, Nahuel Molina i Lino per posar a Griezmann, Llorente i Barrios, i l'Espanyol va tornar a patir fins al punt que va encaixar un gol que després el VAR va anul·lar per fora de joc de Riquelme. Manolo va moure fitxa i va donar entrada a Cheddira que debutava com a perico i que en la primera acció que va tenir va provar Oblak.

Ja al tram final del partit els de Manolo González van gestionar molt bé els últims minuts, defensant bé l'àrea com demanava l'entrenador a la prèvia, i adormint el partit amb pilota. Tot i això, van rebre un altre gol al 98 de Riquelme que també estava en fora de joc i que també va ser anul·lat.