Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Hansi Flick: "Quan entrenem al 80%, no és possible donar el 100% als partits"

Al "Què t'hi jugues!" repassem la roda de premsa del tècnic alemany en la prèvia del Rayo Vallecano-Barça

SANT JOAN DESPI, SPAIN - AUGUST 26: Hansi Flick, head coach of FC Barcelona, attends his press conference ahead the Spanish League, La Liga EA Sports, football match against Rayo Vallecano at Ciudad Esportiva Joan Gamper on August 26, 2024 in Sant Joan Despi, Barcelona, Spain. (Photo By Javier Borrego/Europa Press via Getty Images) / Europa Press Sports

Barcelona

"No treballo en el passat, treballo en el present. Hem tingut un bon inici de temporada, però anem a per totes en aquest partit. Volem guanyar." Així de contundent era Hansi Flick en l'inici de la roda de premsa que ha donat el tècnic blaugrana el dia previ a la tercera jornada de Lliga, on el Barça visitarà Vallecas.

El gran nom de l'expedició blaugrana torna a ser el de Dani Olmo. El de Terrassa ja va ser inclòs en la convocatòria contra l'Athletic el passat dissabte, pendent de si era inscrit d'última hora per poder sumar-se als seus companys al terreny de joc, però, finalment, el Barça no va poder completar l'operació, i el migcampista va haver de seguir el partit des de la grada.

L'entrenador del Barça donava un missatge de calma sobre la situació del jugador. "Sempre espero poder comptar amb Dani Olmo, també ho esperava en el darrer partit. Ara bé, les coses van com van. Seria fantàstic poder comptar amb Olmo demà, però ja veurem què passa, però és quelcom que no podem controlar, ni el jugador, ni l'equip, ni l'entrenador. N'hem parlat amb ell, és una circumstància difícil, però crec en el club, i crec que sí que el podrem inscriure, tant de bo pel partit de demà. Evidentment, qualsevol jugador que no pot jugar no estan contents de no poder fer-ho. Olmo coneix la circumstància, coneix la situació, i si acaba estant a la llista, estic convençut que està preparat per jugar", assegurava Flick.

Tot i això, després de dues victòries en les dues primeres jornades de Lliga, Flick presumeix dels seus jugadors. "Estem molt satisfets amb el nivell de l'equip al camp, dels resultats, de com juguen al terreny de joc. Els entrenaments són de bona qualitat, l'equip està molt concentrat i entrena amb intensitat. Això també ho podem veure durant els partits. Quan entrenem al 80%, no és possible donar el 100% als partits. Això és així. Aquí és on volem seguir treballant i seguir entrenant", deia l'alemany en roda de premsa.

A més, Flick no pensa en possibles incorporacions. "Hi ha jugadors que han sortit en els darrers dies, i necessitarem jugadors que juguin per poder ser competitius contra els nostres rivals. Estic content i centrat en l'equip que tenim."

Sobre la sortida anunciada aquest mateix matí de Vitor Roque, cedit al Betis, Flick afirma que "no diria pas que no compti amb Vitor Roque. Ara bé, hi ha circumstàncies del jugador que també cal prendre en consideració. Només puc dir el que vaig sentir quan vaig parlar amb ell. Una situació difícil, venint del Brasil... i ara té una nova oportunitat de jugar. Creuo els dits perquè segueixi jugant així de bé i que millori, en benefici del mateix jugador. No és que no compti amb ell. Quan analitzem la situació, tenir un jugador més a l'ofensiva no ens aniria pas malament".

Ara bé, tot i que Flick no vol precipitar-se amb objectius de futur, té clar que en un club com el Barça, "l'objectiu sempre és guanyar el Campionat de Lliga. Ara mateix estem contents en com hem debutat, ens aporta confiança, i volem seguir endavant. Però no hem de mirar enrere ni mirar cap al maig. Hem de mirar al Rayo."

Finalment, amb Fermín López ja de tornada després de les seves vacances post-Eurocopa i Jocs Olímpics, Flick assegura estar molt content amb el jugador de La Masia. "És fantàstic tenir a Fermín a l'equip. És un jugador versàtil quant a posicions, ho va demostrar en el partit contra l'Athletic. Com la resta de jugadors, té marge de millora, però reitero que estem molt contents amb ell." I no és l'únic, perquè tot i que "a Alemanya també passa, però no és tan normal com aquí tenir tres menors d'edat en un onze titular. Inclús a la pretemporada teníem jugadors de 15 anys que van fer molt bona feina. Tots els jugadors tenen àmbits on poden millorar, però la base de La Masia és sòlida", afegeix el tècnic alemany.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00