Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Com està l'actualitat de les inscripcions a can Barça?

Al 'Què t'hi jugues!' analitzem les últimes novetats al voltant del Fair Play financer blaugrana

Com està l'actualitat de les inscripcions a can Barça?

Com està l'actualitat de les inscripcions a can Barça?

03:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1724677070330/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça ha fet oficial les sortides de Vitor Roque i Clément Lenglet a Betis i Atlètic de Madrid, respectivament. El davanter brasiler marxa cedit una temporada amb opció a una segona i amb opció de compra de 30 milions pel 80% dels drets del jugador, i el central francès ho fa en forma de cessió simple fins a final de temporada. Amb tot això, el Barça, a hores d'ara, continua sense poder inscriure Dani Olmo.

Del problema amb les inscripcions el Barça diu que és un trencaclosques, i en aquest trencaclosques encara hi falta un actor. Avui Mundo Deportivo parlava de la companyia de criptomonedes Whitebit, però també hi ha l'opció d'un nou contracte amb Nike.

Pel negoci de Barça Vision hi havia 60 milions d'impagament, dels quals ja s'han remuntat més de la meitat, però queda una última passa. Com a última opció hi ha, fins i tot, l'aval personal per part de la directiva, com ja es va fer la temporada passada per poder inscriure jugadors.

L'opció Cancelo s'allunya en favor de Marc Pubill

A l'espera de com avanci el Fair Play financer, el Barça continua sondejant el mercat. L'opció Cancelo, però, cada vegada s'allunya més perquè està molt a prop de l'Al Hilal de l'Aràbia Saudita a canvi d'uns 25 milions d'euros. En el seu lloc apareix la via Marc Pubill, lateral dret de l'Almeria campió olímpic amb la selecció espanyola aquest estiu. També interessa al Barça Federico Chiesa, jugador de la Juventus de Torí, però tot està supeditat a què passa amb la situació econòmica els pròxims dies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00