Moguts pel BarçaMoguts pel Barça

FC Barcelona 2-1 Athletic Club: Lewandowski i Lamine catapulten el Barça a la segona victòria

Els gols del jove de 17 anys i del polonès permeten sumar un nou trimof per la mínima

BARCELONA, SPAIN - AUGUST 24: Lamine Yamal of FC Barcelona celebrates after scoring their side's first goal during the La Liga match between FC Barcelona and Athletic Club at Camp Nou on August 24, 2024 in Barcelona, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos/Quality Sport Images/Getty Images) / Quality Sport Images

Barcelona

FINAAAAAAAAAL!!!!!! EL BARÇA GUANYA PER 2 GOLS A 1 GRÀCIES ALS GOLS DE LAMINE I LEWANDOWSKI. ELS DE FLICK SUMEN 6 PUNTS DE 6 POSSIBLES.

MINUT 90+5. Targeta groga per Ander Herrera per una falta sobre Cubarsí. Targetes també per Jaureguizar i per Fermín per la 'tangana' muntada.

MINUT 90. Cinc minuts d'afegit.

MINUT 89. Doble canvi al Barça. Entren Pau Víctor i Gerard Martín, i marxen Balde i Lamine Yamal.

MINUT 86. Targeta groga per Lekue després de tallar una incorporació de Raphinha. Demanen els seus companys la targeta vermella.

MINUT 84. Targeta groga per Lewandowski. La tercera per un jugador del Barça.

MINUT 83. Canvi al Barça. Entra Eric Garcia i marxa Marc Bernal, ovacionat per l'afició.

MINUT 77. Pausa per hidratació i doble canvi a l'Athletic. Entren Ander Herrera i Guruzeta, i marxen Beñat Prados i Iñaki Williams.

MINUT 75. GOOOOOOOL DEL BARÇAAAAAA!!! LEWANDOWSKIIII!!!!! Ara sí! Centrada de Pedri, refús de Padilla i, amb la pilota morta dins l'àrea, la caça Lewandowski per enviar-la al fons de la xarxa. Robert Insistowski.

MINUT 72. Canvi a l'Athletic. Marxa Berenguer i entra Adu Ares.

MINUT 71. Una altra ocasió de Lewandowski! Centrada picada de Koundé, força escurada, que remata el polonès al lateral de la xarxa.

MINUT 65. Quina aturada de Padilla! Remat de Lewandoski de tisora que refusa el porter amb una mà espectacular. La centrada de Raphinha també era un caramel. El polonès comença a desesperar-se.

MINUT 62. Aprofita el Barça per fer el primer canvi. Marxa Ferran Torres i entra Fermín, ovacionat pel públic.

MINUT 61. Primer canvis a l'Athletic. Marxen Vesga i Sancet, i entren Unai Gomez i Jauregizar.

MINUT 60. Desvia Ter Stegen! Centrada-xut de Sancet que s'ha enverinat cada vegada més a mesura que s'acostava a l'àrea. L'alemany ha palmejat a córner.

MINUT 57. AL PAL LEWANDOWSKI!!!!! Centra Raphinha, remata Lewandowski amb el cap i la pilota s'estavella a la creueta. Riu el polonès de forma irònica després del seu segon pal.

MINUT 56. Targeta groga per Berenguer després d'una falta a Balde. Compte perquè és perillosa.

MINUT 52. Atura Padilla la vaselina de Ferran! Passada filtrada de Raphinha cap a Ferran, que intenta sorprendre el porter, però reacciona a temps. La jugada estava anul·lada per fora de joc.

MINUT 48. Targeta per Marc Bernal després de frenar un contraatac. És la tercera del partit i la segona per un futbolista blaugrana.

Arrenca la segona meitat. 46.448 espectadors a Montjuïc.

DESCANS A L'ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS. El gol de Sancet des dels onze metres ha empatat el primer gol de Lamine.

MINUT 45+2. Ho intenta el Barça des del córner, però Koundé no ha aconseguit connectar amb la centrada. L'Athletic ho ha intentat al contraatac, però la defensa ha replegat ràpidament

MINUT 45. 6 minuts d'afegit.

MINUT 42. GOL DE L'ATHLETIC. Sancet enganya Ter Stegen i transforma el penal.

MINUT 41. L'àrbitre xiula penal per l'Athletic Club.

MINUT 40. Gil Manzano s'acosta a la pantalla VAR per revisar l'acció de Cubarsí sobre Berenguer.

MINUT 39. Quina jugada més complicada d'explicar. S'han reclamat 3 penals en qüestió de 30 segons. Primer un sobre Iñaki Williams, poc després, en el refús, sobre Berenguer i, al contraatac, sobre Lewandowski.

MINUT 37. Targeta groga per Yeray. El central rep la primera targeta del partit després d'una agafada a Ferran.

MINUT 36. AL PAL LEWANDOWSKI!! Jugada interior del Barça, que acaba amb una passada filtrada de Lamine cap a Lewandowski. El polonès retalla, s'acomoda la pilota al peu dret i el seu xut amb roca l'ha refusat el pal.

MINUT 31. S'atura el partit per fer un petit refresc. El famós 'cooling break'.

MINUT 24. GOOOOOOOOOOL DEL BARÇAAAAAA!!! LAMINEEEEEEEE!!!!!! Centrada lateral des de l'esquerra que rebutja la defensa, li cau a Lamine, que controla, finta, busca l'espai i, amb peu esquerre, treu una rosca al pal llarg. La pilota la desvia mínimament Lekue i ajuda a ajustar-la a prop del pal. El Barça ja mana al marcador.

MINUT 21. Ho intenta ara el conjunt basc després d'un córner que s'ha passejat per l'àrea petita. Finalment ha rebutjat la defensa blaugrana.

MINUT 19. Raphinha! Passada picada de Pedri, que dibuixa una paràbola directa a la desmarcada de Raphinha, que remata a mitja volta però el tir surt centrat i bloca Padilla. La més clara del partit.

MINUT 15. Reclama Montjuïc la primera targeta del partit per Yuri. Lamine ha marxat amb una autopassada i el lateral s'ha desentès de la pilota. Gil Manzano l'ha advertit, però no ha ensenyat la targeta.

MINUT 13. Que poc ha faltat! Centrada de Raphinha des de la dreta buscant a Lewandowski, que s'ha llençat a terra, però no hi ha arribat per poc.

MINUT 12. Providencial Lekue! Entrava Lamine a l'àrea i el lateral ha anat a terra per refusar la pilota quan ja s'intuïa el tir.

MINUT 8. Intenta fer mal l'Athletic Club a l'esquena de la defensa. Xut de Berenguer des del vèrtex de l'àrea que refusa Koundé amb el cos.

MINUT 2. Primera aproximació de l'Athletic amb una passada filtrada que ha hagut de tallar Ter Stegen anant arran de terra.

ARREEEEENCA EL PARTIT A L'ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS!

També tenim ONZE DE L'ATHLETIC CLUB! Padilla; Lekue, Vivian, Yeray, Yuri; Vesga, Sancet, Prados; Berenguer, Nico Williams i Iñaki Williams.

TENIM ONZE DEL BARÇA! Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Íñigo Martínez, Balde; Pedri, Bernal; Raphinha, Lamine Yamal, Ferran; Lewandowski!

Segon partit de l'era Flick! El Barça rep a l'Athletic Club a les 19 de la tarda i veurà com Nico Williams jugarà a Montjuïc, però amb la samarreta del conjunt basc.

BONA NIT A TOTS I TOTES! ÉS TARDA DE BARÇA! ÉS TARDA DE MOGUTS!