Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Prèvia del Barça - Athletic Club hores abans d'enfrontar-se a la lliga

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Iván Martín, company de Bilbao, per parlar de la prèvia del partit i la possible titularitat de Nico Williams a Montjuïc

Prèvia del Barça - Athletic Club hores abans d'enfrontar-se a la lliga

Prèvia del Barça - Athletic Club hores abans d'enfrontar-se a la lliga

04:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1724412891251/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça juga dissabte a les set de la tarda contra l'Athletic Club de Bilbao, en un partit on Nico Williams jugarà a Montjuïc, però no de blaugrana. Els intents del club blaugrana per fitxar al petit dels Williams no han donat els seus fruits i Nico visitarà Montjuïc dies abans que es tanqui el mercat de fitxatges. Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Ivan Martín, company de Bilbao, per parlar de la prèvia del partit i la possible titularitat de Nico Williams contra el Barça.

Martín té la sensació que Nico Williams formarà part de l'onze inicial davant el Barça: "Té pinta que serà titular. L'altre dia, amb deu entrenaments, va posar-lo una estona contra el Getafe i va ser el millor del partit, així que té moltes opcions de ser titular en un partit on els focus estaran en ell. Per a Nico, de manera indirecta, serà una cita especial perquè té amics seus davant i perquè és un aparador important. Segurament voldrà destacar".

També explica com arriba el conjunt basc pel partit de demà: "Hi ha dos dubtes. Una a la porteria, perquè Julen Aguirrezabala ha estat fent grup els últims dies. És veritat que la bona actuació del porter del filial, Padilla, davant el Getafe pugui fer que no es vulgui arriscar amb Julen. Si entra a la llista, demà serà titular. L'altra és la presència de Djaló, el segon fitxatge, que no va poder debutar contra el Getafe per unes molèsties i que ha estat exercitant-se amb el grup els últims dies. Valverde també té problemes de centrals perquè Paredes va caure lesionat. Vivian serà titular demà al costat de Yeray, però no en té més. Segur que inclou a algun jugador del filial. Podria recuperar a de Marcos, però veurem si serà titular".

Finalment, assegura que els pocs moviments que fa el club als mercats de fitxatges ajuden a que l'equip agafi el ritme abans que la resta: "Falta Íñigo Ruiz de Galarreta al centre del camp, un jugador important en l'esquema de Valverde en aquest doble pivot, però els Williams, Sancet, Berenguer, Guruzeta, etc, formen un equip molt reconegut i molt similar al que la temporada passada va quedar cinquè a la lliga i va aconseguir el títol de Copa. Això li permet a l'Athletic agafar la forma i uns mecanismes més ràpids que altres clubs que tenen cares noves".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00