Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Gündogan és un senyor i un professional que no ha vingut a robar"

Al 'Què t'hi jugues!' analitzem la sortida de l'alemany i l'actualitat del Barça amb el 'Tigre' Jaume Creixell

"Gündogan és un senyor i un professional que no ha vingut a robar"

"Gündogan és un senyor i un professional que no ha vingut a robar"

15:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1724243260127/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Manchester City i el Barça han tancat el retorn de Gündogan a la Premier. El migcampista alemany renuncia als dos anys de contracte i el club anglès l'incorpora a cost zero. Al 'Què t'hi jugues!' analitzem la seva sortida i l'actualitat del Barça amb Jaume Creixell.

Pel 'tigre', Gündogan és un "senyor", que li ha demostrat que és un professional i un home honrat que no ha vingut al Barça a "robar ni a atracar". El jugador té contracte, i diu Creixell que ho fa perquè el club no té "ni un duro" i, per tant, li està fent un favor.

El jugador que més l'ha impressionat, de tots els que han pujat ara al primer equip, és Casadó, perquè creu que no té un cos gaire privilegiat per ser jugador de primera divisió. Tot i així, és un jugador que "no para, lluita, fica el peu i té força", i que li ha demostrat que és un jugador que pot tenir lloc a l'equip.

Sobre si hauria de jugar Christensen de migcentre, tenint en compte que ara mateix Flick només pot comptar amb Casadó i Bernal, creu que no és adient. "Si tenim jugadors que estan jugant de pivot, que els hem pujat des del B i, a més, poden jugar amb dos, per què hem d'inventar un central i posar-lo allà?", es pregunta el Creixell.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00