Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

Tot el que necessites saber de la Copa Amèrica de Vela

Al 'Què t'hi jugues!' fem una guia de la competició nàutica que arriba dijous a la platja de Barcelona

Tot el que necessites saber de la Copa Amèrica de Vela

03:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1724156595847/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Dijous 22 d'agost comença al litoral de Barcelona la tercera regata preliminar de la Copa Amèrica de Vela, i al 'Què t'hi jugues!' hem fet una guia de la competició.

Serà la primera vegada que els nous vaixells, denominats AC75, construïts especialment per la competició, s'enfrontaran entre si. Fins ara s'han disputat dues regates preliminars, la primera a Vilanova i la Geltrú amb victòria de l'American Magic, i la segona a Jidda, a l'Aràbia Saudita, amb victòria de l'Emirates New Zealand.

En total hi participen 6 equips: l'Emirates New Zealand de Nova Zelanda, que és el defensor del títol, a l'INEOS Britannia d'Angleterra, l'Alinghi Red Bull de Suïssa, el Luna Rossa Prada Pirelli d'Itàlia, l'American Magic dels Estats Units i l'Orient Express de França. Cada vaixell té vuit tripulants i destaque els cyclors, és a dir, els quatre ciclistes que impulsen el vaixell.

El camp de regates es troba situat davant de la platja de Barcelona, a l'alçada de l'hotel W, i les regates, que començaran a les 14h, es podran veure gratuïtament des de les àrees mirador de les platges o amb pantalles gegants que hi haurà a diferents punts.

El calendari és el següent:

  • Del 22 al 25 d'agost. Regata preliminar de tots contra tots.
  • Del 29 d'agost al 7 d'octubre. Louis Vuitton Cup, d'on sortirà el vaixell finalista.
  • 10 d'octubre. Cerimonia inaugural.
  • Del 12 al 21 d'octubre. Final entre l'Emirates New Zealand i el vaixell finalista.
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00