Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Les incorporacions fan bona pinta, però l'Espanyol és un equip que encara està per veure"

Al 'Què t'hi jugues!' analitzem la prèvia de la tornada de l'Espanyol a primera amb Carlos Marañón

"Les incorporacions fan bona pinta, però és un equip que encara està per veure"

07:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1724070149361/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'Espanyol visita el Nuevo José Zorrila amb l'obligació de fer una passa endavant i d'intentar començar la lliga amb victòria contra un equip que, a priori, serà un rival directe per la permanència. Al 'Què t'hi jugues!' comentem la prèvia del debut dels de Manolo González a primera amb Carlos Marañón, comentarista de l'Espanyol a Carrusel Deportivo.

L'equip arriba després d'una pretemporada irregular: en total són tres empats, contra Girona, Toulouse i Sabadell, una victòria contra el Huesca i una derrota contra el Heidenheim a Alemanya, i havent fet només tres gols en cinc partits. L'objectiu està clar que és la permanència, i Marañón només li demana a la temporada que sigui sense patir massa i, si pot ser, jugant bé, però això és secundari: "A tots ens agrada el concepte jugar bé, però el més important és consolidar-se a primera i aconseguir la permanència com abans possible".

Per aconseguir l'objectiu, Carlos Marañón confia, sobretot, en la figura de Manolo González com a entrenador, perquè la temporada passada va anar de cara i va assumir el repte tot i tenir molt a perdre. "Ell sabia que si no ho aconseguia era molt probable que no pogués tornar al filial, i que hagués hagut de sortir del club", afirma el comentarista.

L'equip ha incorporat fins a sis jugadors aquest estiu, però l'únic en propietat es tracta del lateral dret Álvaro Tejero. La resta són tots cedit: els davanters Alejo Veliz del Tottenham i Irvin Cardona de l'Augsburg, el migcampista Alex Kral de l'Union Berlin, el lateral esquerre Carlos Romero del Villarreal i el central Marash Kumbulla, propietat de la Roma i que ha estat l'últim a arribar. Marañón creu que les incorporacions "fan bona pinta", tot i que és "un equip que encara està per veure".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00