Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Marc Muniesa: "Quan surts, penses que no hi ha res després del Barça"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb l'exfutbolista del Barça, Marc Muniesa, per comentar el comiat i el futur de Sergi Roberto

Marc Muniesa: "Quan surts, penses que no hi ha res després del Barça"

Marc Muniesa: "Quan surts, penses que no hi ha res després del Barça"

14:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1723639654713/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Sempre és complicat deixar casa teva, i més quan hi portes tants anys com Sergi Roberto al Barça. "Ha pogut gaudir molts i molts anys del Barça. Ha pogut complir el somni de quasi tots nosaltres: guanyar tot amb el club de la nostra vida. Ahir va ser un dia molt, molt emotiu, vaig poder veure el comiat, ens va fer emocionar aquí a casa", diu Marc Muniesa, un dels seus millors amics des que es van conèixer a La Masia. Muniesa coneix el que va viure ahir Roberto, ja que també va passar aquest procés de deixar Can Barça. "Hem viscut molts moments junts, i mentre anava parlant, em venien flaixos i imatges de moments que hem viscut a La Masia, al cole, al futbol, fora del futbol i bé, me n'alegro que s'hagi pogut acomiadar així, perquè és un gran del Barça. Al final, ha jugat molts i molts partits, ha concebit molts títols i es mereix un reconeixement així."

Amb el que Muniesa no està conforme és amb com s'ha donat aquest comiat. "Sobretot les maneres amb com ha acabat tot, si al final el club no el vol renovar, es pot dir des d'un principi. Una persona que ha estat tant de temps al club i que ho ha donat tot, mai ha posat mala cara, ha sempre estat al servei de l'equip a la posició que calia... quan no ha jugat tampoc no ha dit res fora de to. I era el capità aquesta última temporada. Crec que se'l podria haver, com a mínim, avisat o dit des d'un principi: escolta, no es comptarà amb tu. Però bé, així és el futbol. Sabem que al final som números, i quan no estàs tu, entrarà un altre, però també som persones. Crec que això s'ha de mirar una mica més en un club com el Barça.

Respecte on anirà el ja excapità blaugrana, "sé que sempre ha volgut jugar a Anglaterra, ho ha dit ell públicament, sempre estat un dels seus grans desitjos, però no sé si podrà acabar jugant allà. Però, sigui com sigui, li desitjo millor allà on acabi anant. Espanya ja s'ho coneix, els equips, com va la Lliga, i segur que rendiria bé. És més ja el que vulgui i decidir a nivell personal i professional. Provar una altra cosa, conèixer diferents cultures, diferents idiomes. Jo sé que té diverses opcions de diferents països, però bé, al final decidirà ell. En la meva opinió, tot serà positiu, perquè et penses que no hi ha res després del Barça. Al final és el millor club del món per nosaltres. Però clar, al final fora el Barça també hi ha altra vida i segur que s'enriquirà", assegura Muniesa.

Sobre si s'imagina a Sergi Roberto competint o seguint competint al màxim nivell, Muniesa afirma que "l'any passat, els partits que vaig veure, cinc o sis partits seguits, abans que es lesionés, va estar a molt bon nivell. Em va agradar molt. Però sí que aquesta les últimes dues temporades ha tingut varies lesions que no l'han deixat tenir aquesta continuïtat que sí que ha tingut durant tota la seva carrera. Ell pot ser afortunat no s'ha lesionat fins ara, i ha pogut tenir aquesta continuïtat. Això l'ha fet estar molts i molts anys, i després s'ha guanyat amb el seu nivell, que ha mostrat durant tants anys."

L'exjugador del Barça destaca els punts positius de la pretemporada del conjunt de Flick: "La pressió rere pèrdua, la pressió alta, estan jugant molt bé. El dia al Milan els hi va costar una mica més. Contra el Mónaco, bé, al final fas moltes proves amb jugadors joves i aquests resultats poden ocórrer. A molts equips els hi està passant durant la pretemporada, però bé, ara esperem que la mentalitat alemanya més els coneixements de la gent que l'envolta puguin ser bons resultats pel Barça".

Muniesa valora l'arribada de Thiago a l'staff tècnic: "Pel que estic veient, li veig fusta d'entrenador, encara que em sap greu perquè encara el veuria jugant. És un dels millors jugadors que jo he vist i he crescut des de petit amb ell, té un any més que jo només, i ell sempre ha estat molt diferenciat. Les lesions potser psicològicament l'han acabat de matar i ha preferit fer un pas al costat. Se'l veu predisposat a ajudar i sobretot al Hansi Flick, que no coneix tant la casa".

Finalment, parla de Lamine Yamal: "És una barbaritat. Ha demostrat que està capacitat per jugar tots els partits. Potser és el jugador més desequilibrant que té el Barça ara mateix. Aquest any crec que tindrà més protagonisme. Hem de cuidar-lo i intentar que tot el que hi hagi fora dels terrenys de joc no l'afecti gaire la part psicològica. Esperem que estigui molts anys a Can Barça".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00