Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

La derrota al Gamper és un "avís a temps" abans de la Lliga

Al 'Què t'hi jugues!' analitzem l'estrena de Flick davant l'afició

La derrota al Gamper és un "avís a temps" abans de la Lliga

La derrota al Gamper és un "avís a temps" abans de la Lliga

06:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1723549890132/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça feia dotze anys que no perdia el Gamper, i ahir ho va fer per 0-3 contra el Mònaco, en un mal partit de l'equip d'Hansi Flick, que havia deixat bones sensacions durant la gira pels Estats Units. Ahir va fer un pas enrere i va generar bastants dubtes a quatre dies de començar la lliga, i al 'Què t'hi jugues!' analitzem què va donar de si la presentació del conjunt blaugrana davant la seva gent.

Ter Stegen aquest estiu compleix deu anys al club i ara agafa el braçalet de capità. Abans del partit va fer un discurs en què, abans de donar la benvinguda a Hansi Flick, va acomiadar-se de l'anterior entrenador i de qui li passa el relleu com a capità, Sergi Roberto.

Després del segon i tercer gol del Mònaco es van sentir xiulets, i això crida l'atenció perquè el Gamper és un partit que hi sol anar públic que no té l'oportunitat d'anar sovint al camp i no van tenir la paciència de veure com el Barça perdia aquest primer partit.

El nou primer capità del Barça, Marc-André Ter Stegen, va resumir el partit en què va ser un "bon avís a temps" abans que dissabte comenci la competició a Mestalla contra el València. "Queden quatre o cinc dies, analitzarem què ha passat i per què han passat aquestes coses, però ho volíem guanyar", afirmava el porter.

Un avís, a més, que Ter Stegen va dir que era per tot el club, perquè la gespa s'aixecava molt, però l'alemany està convençut que "aquests dies treballaran en això" i que "és un avís per tothom, perquè tot sigui millor en uns dies".

A Flick, en canvi, no se'l va veure afectat després d'aquesta derrota. Diu l'entrenador del Barça que "encara són dies de fer prova i error, veure què funciona i què no" i que dissabte a l'estrena a la Lliga "veurem un altre Barça".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00