Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Farem a Fermín fill predilecte"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Juan Carlos Jiménez, alcalde de El Campillo, municipi natiu de Fermín López

"Farem a Fermín fill predilecte"

"Farem a Fermín fill predilecte"

07:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1723460994936/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Fermín López, campió de l'Eurocopa i dels Jocs Olímpics, que ha tingut un protagonisme absolut, amb sis gols, dos d'ells a la final, va arribar ahir a El Campillo, el municipi de Huelva on va néixer, per assistir a la rebuda dels habitants del poble. El migcampista del Barça va arribar amb les dues medalles d'or aconseguides aquest estiu, la de l'Eurocopa i la dels Jocs Olímpics, penjades al coll. Fermín serà nomenat Fill Predilecte del Campillo la setmana vinent. Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Juan Carlos Jiménez, alcalde de El Campillo, per valorar la rebuda del futbolista a l'Ajuntament.

Juan Carlos comenta la gran rebuda que va viure Fermín a l'Ajuntament: "El dia va ser complet. Fermín era mereixedor d'aquesta rebuda. La ciutadania està bolcada amb ell perquè s'ho ha guanyat tot a pols. Té una trajectòria esportiva curta però intensa. Per a nosaltres és un orgull que porti l'Eurocopa i els Jocs Olímpics."

L'alcalde assegura que Fermín serà fill predilecte de El Campillo: "La setmana que ve, en el ple de la Villa, se li farà fill predilecte. Amb nosaltres està més que justificat que no assisteixi a l'acte perquè s'ha d'incorporar amb el seu equip per a continuar triomfant com ho està fent".

Juan Carlos valora si el jugador blaugrana estava saturat durant l'acte: "Fermín s'adapta ràpidament a les circumstàncies. El cansament el va afectar molt. En cap moment va tenir un 'no'. No sols es feia fotos amb tota la gent, sinó que també va estar signant autògrafs. Pot ser que hi hagués 1.000 persones, fins i tot d'altres pobles. La meitat de la població del Campillo estaven en la celebració".

L'alcalde explica el procés que es va seguir per posar el seu nom a l'escola de futbol: "Al mes de maig va manar centenars de parells de botes i de material per a l'escola de futbol. Vam voler tenir el detall de posar el seu nom a l'escola municipal. Ho vaig proposar a l'equip de govern i no ens ho vam pensar perquè és mereixedor que l'escola tingui el seu nom. Va tenir un detall que fins i tot jugadors que porten temps en el món del futbol no han tingut mai. És d'agrair que es recordi dels seus nens i nenes d'aquí".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00