Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"L'MVP de l'Eurocopa és Lamine per impacte, per joc i per la jugada decisiva"

Al Què t'hi jugues creem l'onze ideal del torneig i decidim qui és el millor jugador fins al moment

“L’MVP de l’Eurocopa és Lamine per impacte, per joc i per la jugada decisiva”

“L’MVP de l’Eurocopa és Lamine per impacte, per joc i per la jugada decisiva”

08:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720701167987/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La final de l'Eurocopa ja està definida. Espanya s'enfrontarà a Anglaterra diumenge a les nou del vespre. La selecció espanyola buscarà el quart títol europeu, mentre que la selecció anglesa somnia a estrenar la vitrina. Serà la seva segona final consecutiva, després de perdre la de Wembley contra Itàlia. No guanya un títol des del Mundial del 1966. En canvi, Espanya s'abraça a l'Eurocopa de 2012 i als quatre anys de glòria des del 2008.

Al Què t'hi jugues hem creat l'onze ideal de l'Eurocopa. Amb un 1-4-3-3 com a formació, Unai Simón ha estat escollit el millor porter, malgrat la gran actuació de Mamardashvili, "que ha marxat a casa als vuitens de final i no pot competir amb Unai estant a la final". El lateral dret és per Koundé, per sobre de Carvajal. La parella de centrals la formen Espanya i França, amb Laporte i Saliba. El lateral esquerre l'ocupa Cucurella, escollit gràcies "al poder de l'editor", malgrat la petició de Kadioglu, "que ha estat una de les sensacions de l'Eurocopa, fent de lateral, carriler i extrem".

El centre del camp està dominat per Espanya. "Ha estat el que més protagonisme ha tingut, amb Rodri, Fabián i Dani Olmo". L'extrem dret l'ocupa Lamine Yamal com a "capità general". "Fent una mica de trampa, com no hi hagut un davanter centre decisiu, la banda esquerra és per Nico Williams i la posició de davanter és per Gakpo".

De cara a la final, la selecció ha fet un entrenament de recuperació i està motivada per eliminar a Itàlia, Croàcia, Alemanya, França i ara a Anglaterra. Hi ha tres jugadors que no poden arribar a la final: Pedri, Ayoze i Navas. "És cert que Navas podria forçar, però no està bé i avui no ha entrenat amb el grup", assegura Antón Meana. "Serem uns 12.000 aficionats a la graderia", conclou.

Lamine Yamal és el protagonista indiscutible de la premsa internacional. "Les portades dels diaris alemanys són de Lamine. Apareix Harry Kane al costat de Lamine per il·lustrar la final de diumenge. Hi ha un diari de Düsseldorf que porta en portada la història de la fotografia de Messi banyant a Lamine quan era un recent nascut. Totes les edicions esportives tenen a Lamine com a referència. És un 'boom'. Estem d'acord que l'MVP de l'Eurocopa és Lamine per impacte, per joc i per la jugada decisiva", argumenta Lluís Flaquer.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00