Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Moha Moukhliss: “Rafa Márquez està preparat per entrenar el primer equip del Barça”

Al Què t’hi jugues! hem parlat amb Moha Moukhliss, jugador de l’Andorra que ha disputat dues temporades al Barça Atlètic de Rafa Márquez

Moha Moukhliss: “Rafa Márquez està preparat per entrenar el primer equip del Barça”

Moha Moukhliss: “Rafa Márquez està preparat per entrenar el primer equip del Barça”

06:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720438266396/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Mohamed Moukhliss és un futbolista que ha estat capità general del Barça Atlètic. Un jugador que pertany a l'Andorra, però que ha estat dos anys al filial blaugrana i que ha deixat petjada al Barça per la seva lluita i perquè ha estat titular indiscutible les dues temporades.

El futbolista ha destacat la confiança que ha dipositat en ell Rafa Márquez malgrat l’ascens frustrat. “Ens n’anem fotuts perquè hem aguantat fins al final, cosa que molt pocs equips poden dir. Marxes amb la frustració de no haver aconseguit l'objectiu que tots teníem al cap. El míster ha confiat en mi com a segon capità al costat de Casadó i això diu molt de la confiança que ha tingut en mi, però també m’emporto l'experiència d'haver jugat al millor club del món i la il·lusió d'haver disputat dos play-offs que no són gens fàcils”.

Moukhliss assegura que el Barça és ‘Més que un club’: “No té res a veure amb altres equips És un equip únic i, fins que no ho vius de prop, no t'adones. A mi m'ha tocat viure-ho i la veritat que és una experiència increïble. M’ha ajudat molt a madurar perquè quan jugues amb gent jove has de tirar una mica més del carro, ser una mica més líder, madurar en aspectes que potser els joves no et donaran. També a nivell futbolístic, l'aspecte defensiu era una cosa que tenia aquí una mica encasquetada i Rafa m'ha inculcat aquesta agressivitat i aquesta passió per defensar”.

Sobre tenir a Márquez com a entrenador, l’exjugador del Barça assegura que li ha marcat molt i que podria entrenar el primer equip: “És un exjugador que jo vaig veure quan era jove i el fet que sigui el teu entrenador per a mi és important perquè és un jugador històric que ara et dona consells i t'ensenya. Fins que no li dones l'oportunitat a una persona, no saps si està preparat o no, però jo crec que Rafa sí que està més que preparat per entrenar el primer equip. Ha tingut ja l'experiència de dos anys en el Barça Atlètic, que vulguis o no és com si fos un Segona Divisió a nivell de visibilitat i de jugadors”.

Respecte al seu futur, Moha té clar que el seu pas pel Barça ha acabat: “Em queda un any de contracte com a jugador de l'Andorra, i crec que és moment de fer un pas cap endavant i fer un pas a nivell esportiu en una categoria superior com a mínim. L’etapa del Barça Atlètic ja ha acabat. És moment de fer un pas al costat i que els companys joves siguin els que guiïn a aquest Barça Atlètic”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00