Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Baloncesto

En quin punt es troba la construcció del Nou Palau Blaugrana?

La previsió és iniciar les obres durant el primer semestre del 2025, però encara falten fases administratives per engegar i molta burocràcia per fer i aprovar

En quin punt es troba la construcció del Nou Palau Blaugrana?

En quin punt es troba la construcció del Nou Palau Blaugrana?

02:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720006803092/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

En quin punt es troba la construcció del Nou Palau Blaugrana? Ara mateix, i segons ha pogut saber el 'Què t'hi Jugues', el Barça es troba en un punt d'espera mentre segueix treballant en l'evolució d'un projecte arquitectònic iniciat el 2015 i modificat per ampliar l'aforament previst.

L'any 2015 -aprovació de l'Espai Barça en referèndum-, el Barça va adjudicar el projecte arquitectònic als despatxos HOK (Estats Units) i TAC Arquitectes (Barcelona). A hores d'ara, HOK ja no forma part del projecte, però TAC sí que hi segueix. L'objectiu del club culer és que TAC s'uneixi (en una UTE) amb diversos especialistes del sector per tal de reformular i tirar endavant el projecte definitiu, que ha passat de 10.000 espectadors a 15.000.

Mentrestant, el club està negociant la llicència amb l'Ajuntament de Barcelona. Una llicència demanada en base al projecte inicial, però amb aquesta modificació d'aforament que farà augmentar el recinte en 5.000 espectadors. En el calendari previst, un cop el club aconsegueixi la llicència, s'acabarà l'avantprojecte per, posteriorment, procedir al concurs per adjudicar l'obra a una empresa constructora.

Des del Barça insisteixen que el calendari dependrà del temps que duri tot el procediment burocràtic. És a dir, si tot va com ha d'anar i els processos administratius son ràpids, el primer semestre del 2025 s'hauria de començar l'obra per veure-la acabada l'estiu del 2027. Ara bé, remarquen: dependrà dels timmings de l'admninistració pública.

Adrià Soldevila

Adrià Soldevila

Redactor de Deportes de SER Catalunya. Cubriendo la información del FC Barcelona desde 2014. Es autor...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00