Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Política

Boye confirma que Puigdemont tornarà pel debat d'investidura: "Cap jutge li marcarà l'agenda"

L'advocat de Carles Puigdemont anuncia que presentarà avui la querella contra Aguirre, el jutge del cas Tsunami

Gonzalo Boye, advocat de Puigdemont, a l'Aquí Catalunya

Gonzalo Boye, advocat de Puigdemont, a l'Aquí Catalunya

08:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1719902038542/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Gonzalo Boye, l'advocat de Puigdemont, presentarà avui la querella contra el jutge del cas Tsunami. Així ho acaba de confirmar en una entrevista a l'Aquí Catalunya.

Això després que s'hagin filtrat uns àudios on el jutge en qüestió, Aguirre, presumeix d'haver fet naufragar l'aprovació de l'amnistia.. Però és que Boye ha anunciat més coses.

Un altre dels titulars, que tot i que en l'altra causa oberta de Puigdemont, la del Suprem per l'1-O, el jutge Llarena ha decidit no aplicar-li l'amnistia, l'expresident manté la promesa de tornar per la investidura, malgrat el risc de ser detingut.

També ha explicat que seguiran els passos que calen per acabar amb un recurs al Constitucional contra la decisió de no amnistiar Puigdemont i la resta de membres del seu govern acusats o condemnats per malversació. A més a apuntat exploraran la possibilitat de demanar a Europa que sancioni els jutges del Suprem per incompliment del dret europeu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00