Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Toni Alegre: "Hem intentat ajudar Stage Front, però finalment ens hem vist obligats a emprendre accions legals"

El subdirector general de l'Espanyol ha passat pels micròfons del 'Què t'hi jugues!' per explicar la situació amb l'empresa estatunidenca

Toni Alegre: "Hem intentat ajudar Stage Front, però finalment ens hem vist obligats a emprendre accions legals"

Toni Alegre: "Hem intentat ajudar Stage Front, però finalment ens hem vist obligats a emprendre accions legals"

08:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1719837027842/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'Espanyol ha anunciat que ha iniciat accions legals contra l'empresa Stage Front, propietària dels "naming rights" de l'estadi fins al 2028, per impagament i incompliment de contracte, així que l'estadi perd el nom d'Stage Front i torna a dir-se RCDE Stadium.

Fa poc més d'un any, el març de 2023, l'Espanyol signava amb aquesta empresa nord-americana que es dedica, entre d'altres coses a la venda d'entrades per Internet. Ara, el club ha fet públic que, malgrat els esforços per seguir col·laborant amb Stage Front, es veuen obligats a interposar una demanda civil per l'impagament d'algunes factures i pels danys i perjudicis causats per la terminació del contracte de forma anticipada.

L'empresa també és patrocinador oficial de la RFEF, així com "regional partner" de LaLiga als Estats Units, en el que era l'estratègia de l'empresa per expandir-se al continent europeu. Tot i això, al club li consta que Stage Front està prescindint del seu personal a Europa, i que també ha deixat de col·laborar amb LaLiga.

Al 'Què t'hi jugues!' hem parlat amb el subdirector general del club, Toni Alegre, que ha explicat que la relació amb Stage Front era de "partner", i que quan van detectar que tenien problemes van intentar ser flexibles i buscar solucions per ajudar. "Hem vist que no, que la problemàtica és d'empresa i que quedaven quatre anys de contracte, així que ens ha tocat emprendre aquestes accions legals", ha confirmat Alegre.

A partir d'ara, ha explicat el subdirector general que des del punt de vista d'ingressos comercials han de treballar per trobar un substitut, però que no corre pressa, així que l'objectiu és tornar a renombrar l'estadi com a RCDE Stadium i que la gent es faci seu el nom.

"És un problema que hem de solucionar, però la nostra aspiració és acabar reemplaçant aquest import per altres que tinguem amb altres empreses i altres acords que vindran", ha dit també Alegre, que ha assegurat, a més, que aquest cas no té res a veure amb el de Power8, perquè aquí "la clau ha estat que el seu plan d'expansió ha fet un canvi de guió i això ha generat alguna dificultat."

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00