Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça fitxa a Kika Nazareth, una de les joves perles d'Europa

Si no hi ha cap venda inesperada, la direcció esportiva dona per tancades les incorporacions aquest estiu amb Ewa Pajor, Ellie Roebuck i Kika Nazareth

OEIRAS, PORTUGAL - MAY 19: Kika Nazareth of SL Benfica in action during the Women's Portuguese Cup Final match between SL Benfica and Racing Power FC at Estadio Nacional on May 19, 2024 in Oeiras, Portugal. (Photo by Gualter Fatia/Getty Images) / Gualter Fatia

Barcelona

El Barça femení té lligada a la jove perla portuguesa de 21 anys, Kika Nazareth, procedent del Benfica. Està tot acordat i només queda signar el contracte quan la jugadora torni de les seves vacances. Serà el tercer fitxatge de l'estiu i l'últim, si no hi ha cap venda inesperada. Des de la direcció esportiva confien que ja s'ha fet el reforç necessari de cada estiu a l'equip amb les incorporacions d'Ewa Pajor, Ellie Roebuck i Kika Nazareth.

Per Kika Nazareth el club pagarà una xifra al voltant dels 500.000 euros i, per tant, es convertirà en el fitxatge més car de la història de la secció. La jugadora tenia una clàusula d'1 milió d'euros al Benfica i un any més de contracte, però el club portuguès ha acabat cedint, conscient que no podien retenir-la. El desig de la jugadora de vestir de blaugrana ha estat clau perquè la negociació se centrés en el Barça i s'ignoressin les ofertes d'altres grans clubs europeus com l'Olympique de Lió o el Chelsea.

Hi ha dos noms propis més en l'estiu blaugrana: Keira Walsh i Laia Aleixandri. El Barça compta amb Keira en la seva planificació esportiva i, de moment, no hi ha cap intenció de vendre-la. En el cas de Laia Aleixandri, ara mateix és difícil que torni al Barça. És cert que hi ha il·lusió per ambdues parts de retrobar-se, però des de l'entorn de la jugadora insisteixen que tot són rumors i que el club blaugrana no ha fet cap oferta en ferm per fitxar-la. Té un any més de contracte amb el City i, si res canvia, seguirà la pròxima temporada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00